Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-13

Spotlight Stock Market: Gullberg & Jansson flyttas upp till Spotlight Next

Spotlight Next är ett segment för bolag som är redo för nästa steg i sin tillväxtresa. Med högre krav, extra synlighet och en kvalitetsstämpel på bolaget, är förhoppningen att attrahera en annan investerarbas.

"Gullberg & Jansson har gjort en spännande tillväxtresa den senaste tiden och vi är oerhört glada att få välkomna dem till Spotlight Next" kommenterar Emelie Jarnesten Head of Business Operations på Spotlight.

"Vi på Gullberg & Jansson är stolta över att ta detta kliv uppåt. Noteringen på Spotlight Next är en kvalitetsstämpel för resan vi gjort de senaste två åren. Det kommer ge oss en större exponering på marknaden och en bra grund för att kunna utveckla bolaget vidare" kommenterar Peter Bäck VD på Gullberg & Janssons.  

Gullberg & Jansson blir det första bolaget inom sin sektor och det åttonde att ansluta till Spotligt Next.

Spotlight
08-511 68 000
info@spotlightstockmarket.com

Presskontakt
Jenny Sondal, CMO Spotlight
+46 70 7749303, js@spotlightstockmarket.com

OM SPOTLIGHT
Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i över 170 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR.
spotlightstockmarket.com  

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.