Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-10-14

SSAB: Kutsu SSAB:n osavuosikatsauksen 1.1.-30.9.2016 julkistukseen

SSAB järjestää analyytikko- ja mediatilaisuuden osavuosikatsauksensa
(1.1.-30.9.2016) julkistamispäivänä perjantaina 28. lokakuuta 2016 klo
9.30 CEST (10.30 EEST) Tukholmassa. Osavuosikatsaus julkaistaan
samana päivänä klo 7.30 CEST (8.30 EEST).

Osavuosikatsauksen esittelevät SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist
ja talous- ja rahoitusjohtaja Håkan Folin. Tiedotustilaisuus pidetään
englanniksi ja sitä voi seurata myös webcast-lähetyksenä yhtiön
internet-sivuilla www.ssab.com. Tilaisuuteen voi osallistua myös
puhelinkonferenssin kautta.

Aika ja paikka: Kello 9.30 CEST, World Trade Center (WTC) Tukholma,
Kungsbron 1, konferenssihuone Manhattan.

Puhelin:

+ 46 8 505 564 74 (Ruotsi),
+ 44 203 364 5374 (UK),
+ 1 855 753 2230 (USA).

Webcast-linkki: Webcast-lähetykseen
(http://edge.media-server.com/m/p/anjngk5p)

Lisätietoja:

Liisa-Maija Seppänen, Sijoittajasuhdepäällikkö,
liisa-maija.seppanen@ssab.com, puh. 020 593 9232

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen
teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on
kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on
vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä
yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja
Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq OMX Nordic Tukholmassa ja
toissijaisesti Nasdaq OMX Helsingissä. www.ssab.com.

-----------------------------------------------------------
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1/WOLReleaseFile.aspx?id=369934...
http://mb.cision.com/Main/980/2101102/574867.pdf

Författare WKR

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.