Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-02-01

SSAB: Kutsu SSAB:n vuoden 2016 tuloksen julkistukseen

SSAB järjestää analyytikko- ja mediatilaisuuden
tilinpäätöstiedotteensa julkistamispäivänä keskiviikkona 15.
helmikuuta 2017 klo 9.30 CET (10.30 EET) Tukholmassa.
Tilinpäätöstiedote julkaistaan samana päivänä noin klo 7.30 CET (8.30
EET).

Vuoden 2016 tuloksen esittelevät SSAB:n toimitusjohtaja Martin
Lindqvist ja talous- ja rahoitusjohtaja Håkan Folin.
Tiedotustilaisuus pidetään englanniksi ja sitä voi seurata myös
webcast-lähetyksenä yhtiön internet-sivuilla www.ssab.com.
Tilaisuuteen voi osallistua myös puhelinkonferenssin kautta.

Aika ja paikka: Kello 9.30 CET, World Trade Center (WTC) Tukholma,

Kungsbron 1, konferenssihuone Manhattan.

Puhelin:

+ 46 8 505 564 74 (Ruotsi),
+ 44 203 364 5374 (UK),
+ 1 855 753 2230 (USA).

Webcast-linkki: Webcast-lähetykseen
(http://edge.media-server.com/m/p/4ke5hvo8)

Lisätietoja:

Sijoittajasuhteet: Per Hillström, IR-johtaja, per.hillstrom@ssab.com,
puh. +46 70 2952 912

Media Suomessa: Atte Kaksonen, atte.kaksonen@ssab.com, puh. + 358 50
3143 634

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen
teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on
kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on
vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä
yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja
Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq OMX Nordic Tukholmassa ja
toissijaisesti Nasdaq OMX Helsingissä. www.ssab.com.

-----------------------------------------------------------
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1/WOLReleaseFile.aspx?id=391327...
http://mb.cision.com/Main/980/2178207/622185.pdf

Författare WKR

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.