Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-04-12

Stockholm Corporate Finance 7e kapitalmarknadsdag Fastigheter

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings att arrangera den sjunde årliga kapitalmarknadsdagen Fastigheter.

Datum:  21 september 2021
Tid:   08.00 - 17.00
Plats:  Digitalt format, livestreamas via webb
 

Intresset var stort för Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdagar Fastigheter som avhölls för sjätte året i rad den 10 och 11 november 2020. Det totala marknadsvärdet för de medverkande bolagen uppgick till cirka 140 miljarder kronor med totalt cirka 150 000 aktieägare. Dagarna hölls i digitalt format och sändes i realtid på webben. Moderator under dagarna var Arvid Lindqvist, Head of Research Catella Corporate Finance.

De bolag som presenterade sig var;
Adapteo, Besqab, Brinova, Catena, Fastpartner, Heba, John Mattson Kungsleden, Magnolia, MaxFastigheter, Nyfosa, Offentliga Hus, Samhällsbyggnadsbolaget (SBB), Signatur Fastigheter, Tessin, Trianon.
 

Vi återkommer i god tid med detaljerad information om eventet.

Otto Rydbeck
Verkställande direktör

För mer information kontakta;
Otto Rydbeck, Verkställande direktör, tel 08- 440 56 40. otto.rydbeck@stockholmcorp.se

Om Stockholm Corporate Finance AB
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 49 M&A-rådgivare och investmentbanker i 36 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.