Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-26

Storytel AB bjuder in till presentation av andra kvartalet 2021

Den 6 augusti 2021 klockan 08.00 CET publicerar Storytel AB sin rapport för andra kvartalet 2021. Samma dag kl 10.30 CET håller Storytel en presentation av rapporten som går att följa via webcast. Storytel välkomnar investerare, analytiker och media till presentationen, som kommer att ske på engelska och följas av en frågestund med företagets VD och grundare Jonas Tellander, Chief Financial Officer Sofie Zettergren och Chief Commercial Officer Ingrid Bojner.

Kvartalsrapporten kommer att finnas tillgänglig den 6 augusti kl 08.00 CET här (https://investors.storytel.com/sv/section/investerare/pressmeddelanden/).
För deltagande vid presentationstillfället:
Önskar du delta kan du ta del av presentationen live via webcast-länk: https://financialhearings.com/event/13391.
Efter presentationen kommer en inspelad version finnas tillgänglig här (https://investors.storytel.com/sv/).
FNCA Sweden AB är bolagets certified adviser. FNCA kan nås på info@fnca.sesamt 08-528 00 399.  
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Sofie Zettergren, Chief Financial Officer, Storytel AB
Tel: +46 70 509 98 08
Email: sofie@storytel.com
Dan Panas, Head Global Communications & PR, Storytel AB
Tel: +46 70 186 52 90
Email: dan.panas@storytel.com  
Om Storytel
Storytel är en av världens största abonnerade streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker, och erbjuder lyssning och läsning av mer än 500 000 titlar i tjänsten globalt. Vår vision är att göra världen till en mer empatisk och kreativ plats, genom fantastiska berättelser som kan delas och uppskattas av vem som helst, var som helst och när som helst. Storytels streamingverksamhet verkar under varumärkena Storytel och Mofibo. Storytels förlagsverksamhet består av ljudboksförlaget StorySide, samt välkända nordiska förlag som Norstedts Förlagsgrupp, People's och Gummerus. Storytel finns idag på 25 marknader och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Författare Cision