Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-03-28

Swedavia: Ny styrelseledamot nominerad till Swedavia

NY STYRELSELEDAMOT NOMINERAD TILL SWEDAVIA

Regeringskansliet har nominerat Mikael Norman som ny styrelseledamot i Swedavia AB:s styrelse. Förändringen i sammansättningen av styrelse föreslås vid kommande bolagsstämma i Swedavia AB.

Swedavias bolagsstämma äger rum på Stockholm Arlanda Airport den 27 april 2017. I samband med bolaggstämman väljs styrelse för det statligt helägda bolaget. Som ny styrelseledamot nominerar Regeringskansliet Mikael Norman. Kallelse till bolagsstämma samt nomineringsbeslutet finns tillgängligt på www.swedavia.se http://www.swedavia.se .

2017-03-28

För ytterligare information, kontakta Swedavias pressjour tel. 010-10 90 100 eller press@swedavia.se mailto:press@swedavia.se .

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Swedavia Pressrelease 2017-03-28.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19809

Informationen är sådan som Swedavia AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnas för offentliggörande klockan 09.00 den 28 mars 2017.

Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,5 miljarder kronor per helår och har 2 800 medarbetare.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.