Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-11-13

TargetEveryOne: TargetEveryone förvärvar norskt bolag inom lojalitet och förmånsprogram

TARGETEVERYONE FÖRVÄRVAR NORSKT BOLAG INOM LOJALITET OCH FÖRMÅNSPROGRAM

Digimatch är ett ungt bolag med den senaste spetskompetensen inom lojalitets- och förmånsprogram för detaljhandel och serviceverksamheter. Bolaget har framför allt utvecklat egna system och metoder för etablering och drift av lojalitetsprogram.

De två nyckelpersonerna, och tillika ägare av Digimatch, har en lång erfarenhet från etablering och drift av värdeskapande förmånsprogram och service inom detaljhandeln. Deras kunskap har hittills använts av en rad större företag i Norge.

Vi får i och med förvärvet av Digimatch en ansenlig förstärkning inom TargetEveryone både på den tekniska sidan och inom management, säger Björn Forslund CEO och grundare av TargetEveryone. Det är en utmärkt komplettering av vår egen kunskap som tillförs och som vi sökt aktivt efter under en period för att kunna klara vår framtida expansion.

Vi är glada och tacksamma över att få bli en del av TargetEveryone, säger Michael Irgens som är en av grundarna av Digimatch AS. Den potential och den tillväxt som är att vänta inom 1 to 1 Marketing är svår att överskatta och det är i detta område som jag och mina kollegor vill jobba och satsa.

TargetEveryone förvärvar hundra procent av Digimatch AS. Affären genomförs genom att ett skuldebrev initialt utges. Detta ska sedan kvittas mot en miljon nya aktier i TargetEveryone AB till värdet 5,01 kronor per styck.

Tillträde sker efter sedvanlig due diligence samt efter att ett antal kompletteringar i Digimatch programvara införts, dock senast 15 januari 2018.

Stockholm 2017-11-13

För mer information, kontakta
Björn Forslund, CEO TargetEveryone, bjorn@targeteveryone.com mailto:bjorn@targeteveryone.com , +47 484 83 838
Michael Irgens, grundare Digimatch AS, michael@digimatch.no mailto:michael@digimatch.no , +47 484 84 801
Jan Ramsberg, grundare Digimatch AS, jan@digimatch.no mailto:jan@digimatch.no , +47 484 80 000

Denna information är sådan information som TargetEveryOne AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 13 november 2017 kl 08.15.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
TargetEveryOne Pressrelease 2017-11-13.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21520

Om TargetEveryOne
TargetEveryOne är noterat på Nasdaq First North Sweden och startade för tio år sedan i den nordiska mobila entreprenörsmiljön. Numera har TargetEveryOne kunder och partners i över 80 länder och 45 medarbetare på kontor i Stockholm, Oslo, Lissabon och indiska Chandigarh.
www.targeteveryone.com http://www.targeteveryone.com

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB (556585-1267)
Box 55 691
102 15 Stockholm
Telefon: +46 8 503 015 50
www.mangold.se http://www.mangold.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.