Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-11-24

TargetEveryOne: TargetEveryOne går in i Nordamerika

TARGETEVERYONE GÅR IN I NORDAMERIKA

Ett licens- och samarbetsavtal har tecknats om etablering i USA och Canada. Avtalet har ingåtts mellan TargetEveryOne AB och en gruppering på tre personer som gemensamt grundat ett nytt bolag med namnet TargetEveryOne Inc. Tillsammans har de tre över tjugo års yrkeserfarenhet från den mobila verksamheten.

Avtalet ger en icke-exklusiv rätt att anpassa, använda, distribuera och supportera TargetEveryOnes tjänster i Nordamerika. I avtalet ges även en rättighet att bruka TargetEveryOne som namn med vissa restriktioner och tidsbegränsningar.

Nyckelpersonen kommer att vara Matt Harris, Srini Kandikattu och Robert Chiumento. Robert Chiumento kommer att ansvara för de kommersiella strategierna och de dagliga affärerna.

- Detta är definitivt ett av våra väsentligaste avtal hittills, säger Björn Forslund, CEO i TargetEveryOne. Vi har under en längre tid förhandlat med olika aktörer om etablering i USA och Kanada och mitt förstaval har hela tiden varit denna gruppering. Främsta skälet är deras utomordentligt goda erfarenheter från branschen i USA.

- Det finns ett behov i Nordamerika av superenkla och kostnadseffektiva mobila lösningar som vänder sig till små och medelstora företag som vill skicka marknadskampanjer via SMS, email och sociala media, säger Robert Chiumento. Historiskt har vi levererat enkla SMS- lösningar till några av Nordamerikas största brand. Med TargetEveryOnes produkter kan vi nu ta nästa steg i värdekedjan och leverera en betydligt mer komplett lösning till samma marknad.

I överenskommelsen ingår royaltybetalningar till TargetEveryOne AB. Initialt kommer dessutom en uppstartsavgift på 50 000 USD faktureras.

Stockholm 2016-11-24

För mer information, kontakta
Björn Forslund, CEO, bjorn@targeteveryone.com mailto:bjorn@targeteveryone.com +47 484 83 838

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
TargetEveryOne Pressrelease 2016-11-24.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19064

Denna information är sådan information TargetEveryOne AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning samt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 november 2016 kl 13:30.

Om TargetEveryOne
TargetEveryOne är noterat på Nasdaq First North Sweden och startade för tio år sedan i den nordiska mobila entreprenörsmiljön. Numera har TargetEveryOne kunder och partners i över 80 länder och 45 medarbetare på kontor i Stockholm, Oslo, Moss och indiska Chandigarh. www.targeteveryone.com http://www.targeteveryone.com

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB (556585-1267)
Box 55 691
102 15 Stockholm
Telefon: +46 8 503 015 50
www.mangold.se http://www.mangold.se

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.