Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-04-06

TargetEveryOne: TargetEveryOne och norska Strex tecknar avtal

TARGETEVERYONE OCH NORSKA STREX TECKNAR AVTAL

TargetEveryone har idag tecknat avtal med norska Strex om att utveckla nya tjänster inom betalningslösningar. Strex ägs av Telenor, Telia och ice.net och har den första norska betalningslösningen som är 100 % mobil. Idag levererar Strex årligen över 75 miljoner betalningstransaktioner och över hälften av Norges befolkning använder sig av tjänsten för att bland annat betala för transporttjänster, digitala mediatjänster och parkering.

TargetEveryone har fått i uppdrag att lansera Strex nya betalningslösning One-click- shopping. Genom att utnyttja den information som finns samlad i mobiltelefonerna och hos operatörerna kan betalningsprocessen avservärt förenklas. Konsumenterna slipper därmed besväret med att fylla i bland annat namn, telefonnumer och kreditkort vid varje enskilt köp.

"Strex tar nu ett stort steg in i framtidens betalningslösning genom att lansera One-click- shopping tillsammans med TargetEveryone," säger Frode Alvad, Head of Sales and Distribution på Strex. "Vi ser en avsevärd potential för denna produkt på i första hand den norska marknaden men även utanför Norge."

"One-click-shopping är en tjänst som ligger helt i linje med TargetEveryones 1 to 1 Marketing," säger Björn Forslund, CEO på TargetEveryone. "Samtliga Strex kunder tillsammans med TargetEveryons över 100 välgörenhetsorganisationer, mediapartners samt e-handelskunder kommer nu att kunna ta betalt med en av världens enklaste betalningslösningar - One-click-shopping."

Avtalet avser fas 2 i projektet som kommer att innefatta donationer till välgörenhet. Full lansering av One-click-shopping kommer att ske om cirka nio månader där även andra aktörer kommer att ingå.

Stockholm 2017-04-06

För mer information, kontakta
Björn Forslund, CEO, bjorn@targeteveryone.com mailto:bjorn@targeteveryone.com +47 484 83 838

Denna information är sådan information TargetEveryOne AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning samt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 april 2017 kl 09.02.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
TargetEveryOne Pressrelease 2017-04-06.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19898

Om Strex
Strex är en bankoberoende betalningslösning som ägs av Telenor, Telia och ice.net. Strex är den första norska betalningslösningen som är 100 % mobil. Användarna behöver varken bankkort eller betalningsapp och ingen kort- eller kontoinformation lagras på telefonen. Idag levererar Strex över 75 miljoner betalningstransaktioner per år genom SMS, appar och nätbetalningar. Strex står under norska Finanstilsynets kontroll.
www.strex.no http://www.strex.no

Om TargetEveryOne
TargetEveryOne är noterat på Nasdaq First North Sweden och startade för tio år sedan i den nordiska mobila entreprenörsmiljön. Numera har TargetEveryOne kunder och partners i över 80 länder och 45 medarbetare på kontor i Stockholm, Oslo, Moss, Lisabon och indiska Chandigarh.
www.targeteveryone.com http://www.targeteveryone.com

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB (556585-1267)
Box 55 691
102 15 Stockholm
Telefon: +46 8 503 015 50
www.mangold.se http://www.mangold.se

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.