Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-04-14

Tele2 AB: Tele2 AB: Presentation av resultat för första kvartalet 2016

Närvarande: Allison Kirkby, vd, Lars Nordmark, finanschef, och Louise
Tjeder, IR-chef.

Tele2 AB kommer att offentliggöra resultaten för det första kvartalet
2016, torsdagen den 21 april 2016, klockan 07:00 CEST (06:00
BST/01:00 EDT).

En presentation med möjlighet att delta per telefonkonferens kommer
att hållas klockan 10:00 CEST (09:00 BST/04:00 EDT) torsdagen den 21
april 2016. Presentationen hålls på engelska och kommer även att
finnas tillgänglig som webcast på Tele2s webbplats: www.tele2.com

Samtalsinformation: För att vara säker på att uppkopplingen till
konferenssamtalet fungerar, ring in några minuter innan konferensen
börjar för att registrera er.

Registreringskod: 2815347

Telefonnummer:
SE: +46 (0)8 5065 3937 U
K: +44 (0)20 3427 1908
US: +1646 254 3367

För mer information, vänligen kontakta:
Louise Tjeder, IR-chef, Tele2 AB, Tel: +46 704 26 46 52
Viktor Wallström, kommunikationschef, Tele2 AB, Tel: +46 703 63 53 27

TELE2 ÄR EN AV EUROPAS SNABBAST VÄXANDE TELEKOMOPERATÖRER OCH VI
ERBJUDER ALLTID VÅRA KUNDER VAD DE BEHÖVER TILL ETT LÄGRE PRIS. Vi
har 14 miljoner kunder i nio länder. Tele2 erbjuder produkter och
tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-TV,
innehållstjänster samt M2M/IoT-lösningar. Ända sedan Jan Stenbeck
grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla
statliga monopolen och andra etablerade spelare. Tele2 är noterat på
NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2015 omsatte bolaget 27 miljarder kronor
och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 5,8 miljarder
kronor.

-----------------------------------------------------------
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1/WOLReleaseFile.aspx?id=348027...
http://mb.cision.com/Main/3372/9955249/500727.pdf

Författare WKR

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.