Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-01-22

Tele2 AB: Tele2 bjuder in till presentation av resultatet för fjärde kvartalet och helåret 2018 och publicerar ny rapport...

Stockholm - Onsdagen den 13 februari 2019 offentliggör Tele2 AB
(Tele2) (Nasdaq Stockholm: TEL2 A och TEL2 B) resultatet för det
fjärde kvartalet 2018. Presentation framförs av Anders Nilsson, vd,
Mikael Larsson, finanschef, Samuel Skott, chef för konsumentmarknaden
i Sverige, samt Erik Strandin Pers, IR-chef.

Tele2 offentliggör resultatet för det fjärde kvartalet 2018, onsdagen
den 13 februari 2019 klockan 07:00 CET (06:00 GMT, 01:00 EST).

Första kvartalsrapporten sedan sammanslagningen med Com Hem
Resultatet för det fjärde kvartalet 2018 blir det första konsoliderade
resultat som Tele2 offentliggör sedan sammanslagningen med Com Hem,
som slutfördes den 5 november 2018.

Finansiell historik enligt ny struktur tillgängligt på Tele2.com
I samband med fusionen med Com Hem uppdaterar Tele2 sin
rapportstruktur. Som tidigare meddelats innefattar detta bland annat
en uppdelning av Tele2 Sverige i ett konsumentsegment och ett
företagssegment. Finansiell historik enligt den nya strukturen har
idag gjorts tillgänglig under rubriken Investerare på Tele2.com.

Telefonkonferens och webbsändning
En telefonkonferens med presentation kommer att anordnas onsdagen den
13 februari 2019 klockan 10:00 CET (09:00 GMT, 04:00 EST).
Presentationen framförs på engelska och kommer även att webbsändas på
Tele2s hemsida: www.tele2.com

Samtalsinformation
För att vara säker på att uppkopplingen till telefonkonferensen
fungerar, vänligen ring in några minuter innan konferensen börjar för
att registrera er. Fråga efter "Tele2 Q4".

Telefonnummer:
SE: +46 (0)8 5065 3942
UK: +44 (0)330 336 9411
US: +1 929-477-0448
För mer information, vänligen kontakta:
Joel Ibson, Head of Corporate Communications, Tele2 AB, Tel: +46 766
26 44 00

Erik Strandin Pers, Head of Investor Relations, Tele2 AB, Tel: +46 733
41 41 88

_________________________________________________________________________

TELE2 SER DET SOM SIN STÖRSTA UPPGIFT ATT GÖRA DET MÖJLIGT FÖR ALLA
ATT LEVA ETT MER UPPKOPPLAT LIV. Vi tror nämligen att det uppkopplade
livet är ett bättre liv. Vi arbetar därför för att data ska bli mer
tillgängligt för våra kunder oavsett när de behöver det eller var de
befinner sig. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget
varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra
etablerade spelare. Tele2 erbjuder tjänster inom fast- och
mobiltelefoni, bredband, datanät, innehållstjänster samt globala
IoT-lösningar. Våra 17 miljoner kunder i åtta länder njuter av en
fantastisk trådlös upplevelse genom våra prisbelönta nätverk. Tele2
är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1996. Under 2017 omsatte bolaget
25 miljarder kronor och presenterade en justerad EBITDA på 6,4
miljarder kronor. För finansiella definitioner, vänligen se sista
sidorna i årsredovisningen 2017. Följ @Tele2group på Twitter för de
senaste uppdateringarna.

Den 5 november 2018 gick Tele2 samman med Com Hem-koncernen, en
ledande leverantör av bredband, TV, play- och telefonitjänster till
svenska hushåll och företag, med 1,45 miljoner kunder. Under 2017
omsatte Com Hem-gruppen 7,1 miljarder kronor. Det sammanslagna
bolaget kommer att publicera sin första konsoliderade kvartalsrapport
i februari 2018.

-----------------------------------------------------------
http://news.cision.com/se/tele2-ab/r/tele2-bjuder-in-till-presentation-a...
https://mb.cision.com/Main/3372/2722714/979703.pdf

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.