Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-24

TiksPac: Styrelsens kommentar till beslut om avnotering

Spotlight Stock Market har inte kommunicerat med bolaget i frågan efter att den nya styrelsen tillträtt vilket vi i styrelsen finner anmärkningsvärt. Bolaget har sålunda inte getts möjlighet att korrigera eventuella felaktigheter. Styrelsen har därav svårt att förstå Spotlight Stock Markets regelverk.

Styrelsen ser hur professionellt Dejan Shabacker tagit sig an VD-rollen samt att regelefterlevnaden säkerställts och noterar samtidigt att marknaden agerat positivt på de nyligen beslutade tillsättningarna. Styrelsen står därför enade bakom bolagets nytillträdde VD som mot marknaden hela tiden varit öppen och transparent kring sin bakgrund. Vi vill gärna tro att samhället vilar på en grundläggande värdering i form av att en individ ska kunna gå vidare och därmed även ta ledande uppdrag i näringslivet.

Med anledning av det inträffade har styrelsen i TiksPac AB:s haft ett extrainsatt styrelsemöte där det beslutades att bolaget förblir onoterat med fortsatt fokus på att bygga aktieägarvärde och när tillfälle ges åter notera bolaget på lämplig marknadsplats. Bolaget återkommer kring förutsättningarna för inofficiell handel med bolagets aktier.

Styrelsen i TiksPac AB

För ytterligare information:

Författare TiksPac

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.