Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-09-07

TopRight Nordic AB: Rättelse: Värdet för TopRights aktieägare som tilldelats aktier i Xpecunia har ökat med 42%.

TopRight kvarstår som ägare i Xpecunia och betrakrar det som en långsiktig finansiell investering med 24 månaders kvarvarande lockup avtal inför framtiden. Emissionen tillförde Xpecunia  8.4 mkr.

Läs mer på www.toprightnordic.com och www.xpecunia.se  

För ytterligare information vänligen kontakta Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com 

TopRight Nordic
TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. Ferm & Persson, HISAB, Visual Solution och TD Light är helägda dotterbolag till TopRight Nordic. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen.         

Xpecunia
Xpecunia Nordic är ett publikt bolag med ca 1350 st aktieägare som utvinner kryptovalutor med hjälp av egen förnyelsebar energi. Med vår AI modell Dynamics anpassar vi oss kontinuerligt till den volatila och snabbföränderliga utvecklingen för att optimera tillverkningen. Xpecunia har en hållbar lösning som eliminerar miljöproblemet, sänker elkostnaden och dramatiskt höjer lönsamheten.

TopRight Nordic AB (publ)
Taptogatan 6 115 26 Stockholm +46(0)8 530 300 50
www.toprightnordic.com

TopRight skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.