Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-02

Transiro Int AB: KOMPLETTERING till tidigare pressmeddelande Transiro ingår avsiktsförklaring med ledande butikskedja

Stockholm 2021-07-02

Komplettering till tidigare pressmeddelande med att Transiro tar över kedjans affärs och kassasystem som bygger på LS Retail och Microsoft Dynamics.
 

Transiro Retail ingår en exklusiv avsiktsförklaring med en av Sveriges ledande kedjor med över 150 butiker i Sverige. Målet med avsiktsförklaringen är att ett partneravtal där Transiro förvärvar kedjans Affärssystem för samtliga butiker och deras huvudkontor. Det framtida partneravtal estimeras till en årlig omsättning för Transiro på omkring 15-18 miljoner kronor och avtalet kommer skrivas initialt på 10 år.
Transiro Retail har ingått en avsiktsförklaring med en ledande kedja med över 150 butiker i Sverige. Målet med avsiktsförklaringen är att ett avtal ska ingås senast den 1 oktober 2021 där Transiro förvärvar kedjans Affärssystem för samtliga butiker och deras huvudkontor. 
Transiro har över 30 års erfarenhet av att utveckla, installera och supporta affärssystem genom sitt egenutvecklade Kassanova. Partneravtalet innebär att Transiro kommer att ta över ett affärs- och kassasystem som bygger på LS Retail och Microsoft Dynamics. Till följd av att Transiro förvärvar hela affärssystemet från butikkedjan kommer Transiro att bli partner och återförsäljare av LS Retail +Microsoft Dynamics

"Det är väldigt spännande att denna ledande kedja kontaktat oss för att ta över deras affärssystem och kassalösning där de ser vår marknadskunskap och produkt kunnande som en viktig pusselbit. För oss innebär detta också att vi utökar vårt erbjudande med ett nytt affärssystem och kan erbjuda en affärslösning för alla stora butikskedjor" säger Johan Eriksson, VD på Transiro

Vårt befintliga affärssystem Kassanova kommer fortsatt vara en viktig affär för Transiro Retail och kommer att utvecklas med nya funktioner och anpassningar.
 

För mer information, vänligen kontakta Bolaget på:

VD Transiro - Johan Eriksson
Telefon: 070-372 82 17
E-post: johan.eriksson@transiro.com

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.