Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-29

Trotjänaren till Stock Magazine: "Varit en jättefin tid"

wysiwyg_image

Hej, David Flatbacke Karlsson! Läsarna har fått följa dig i 4 år och läsa en mängd artiklar av dig både på webben och i Aktiespararen. Nu ska du bli chefredaktör för Unga Aktiesparares tidning.

Vad tar du med dig till Stock Magazine?

– Jättemånga saker. Jag har blivit mycket bättre på det skrivtekniska, fått vara med och lära mig hur man bygger såväl en bra tidning som relevant innehåll på webben och blivit mycket mer kunnig om börs, aktier och allt som rör ekonomi och sparande. Det har varit en jättefin tid som har betytt väldigt mycket för mig.

Vad ser du mest fram emot med det nya jobbet?

– Att få en ledande roll i en tidningsproduktion och att få ett större ansvar för innehåll både i tidningen och på nätet. Ska bli otroligt roligt att få vara med och inspirera unga, drivna personer till att ta bra beslut finansiellt som gör deras framtid lönsam och att få jobba med ett kompetent och härligt gäng på Unga Aktiesparares kansli.

Vilka förändringar kommer vi få se framöver i Stocken?

– Det är lite för tidigt att säga nu (skratt). Jag måste komma in i det först. Men Stock Magazine är redan en väldigt bra tidning med skickliga skribenter. Jag vill vara med och utveckla den ännu mer.

Författare Redaktionen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.