Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-10-26

Uni-light: Representant i Frankrike

REPRESENTANT I FRANKRIKE

Uni-light ställde ut sina ljuskällor vid Jordbruksmässan i Rennes-Frankrike i september. Efter detta har vi haft ett lokalt besök av M. Claude Gros som företräder ett mindre företag i Frankrike. Avsikten var att visa våra installationer inom djurstallar.

Claude Gros har sålt utrustning inom jordbruks- och energisektorn i över 15 år, i Frankrike och delvis i Schweiz. Han har de senare åren ställt ut sina produkter på stora mässor i Frankrike.
Claude Gros har ett mindre nätverk av säljare i fler regioner i Frankrike. Vi kommer att upprätta ett icke-exklusivt representationsavtal med hans företag. En första utbildning av 8 säljansvariga inleds i Frankrike i slutet av november/början av december. Uni-light kommer att närvara.
Claude Gros planerar att ha viss lagerhållning i Frankrike för att "täcka" områdena Franche Compt och Lyon-regionen, bl.a.

Claude Gros har visat prov på både kompetens och kommersiell vana och vi tror att han, med support från oss kan komma att utveckla våra affärer i Frankrike på ett lyckat sätt.

Stockholm den 26 oktober 2016

För ytterligare information, kontakta:
Björn Naumburg, VD Uni-light Tel: +46-70 290 1075 eller 08-505 65 110

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Unilight Pressrelease 2016-10-26.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=18874

Denna information är sådan information som A Uni-light LED AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 oktober 2016 kl. 08.30 CET.

Om Uni-light
Uni-light designar, tillverkar och säljer LED-belysning för utvalda nischmarknader. Nischerna som prioriteras representerar miljöer med krav på lång livslängd, tåliga/motståndskraftiga ljuskällor och, ur ett industriellt perspektiv, korta återbetalningstider. Prioriterade nischmarknader är djurstallar, kyckling- och äggproduktion, kryssningsfartyg och industribelysning.

LED-belysning är en av världens snabbast växande stora industri. För den industriella sektorn är f.n. den årliga tillväxten 47 % och hela marknaden väntas 2020 omsätta 100 miljarder USD enligt Edison Research. Uni-light fokuserar på ett par nischmarknader.

Läs mer på www.uni-lightled.com http://www.uni-lightled.com

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.