Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-12-14

Uni-light: Uni-lights första projekt i Tyskland

UNI-LIGHTS FÖRSTA PROJEKT I TYSKLAND

Efter mässdeltagande i Hannover och ett just genomfört besök på en större mjölkgård i Tyskland-Rodenwalde, har vi nu skrivit ett resultatbaserat avtal med ägaren. Vårt största projekt i Sverige var på Hulterstad med 500 djur. Denna gård har 1750 djur och 1900 hektar mark för foderproduktion.

Den första delen omfattar 375 djur och installationen beräknas klar i januari. Den kommer att utvärderas avseende påverkan på mjölkproduktionen. Vid lyckat resultat fortsätter projektet och förväntas ha stort inflytande på vår utveckling i Tyskland.

Ytterligare leverans i Sverige. Ännu en leverans beställdes i Sverige denna vecka och omfattar 140 mjölkdjur och cirka 190,000 kr. Installationen sker samtidigt med den tyska.

Bägge projekten innehåller lampor med våra nya flimringsfria drivdon.

Uni-light designar, tillverkar och säljer LED-belysning för utvalda nischmarknader. Nischerna som prioriteras representerar miljöer med krav på lång livslängd, tåliga/motståndskraftiga ljuskällor och, ur ett industriellt perspektiv, korta återbetalningstider. Prioriterade nischmarknader är djurstallar, kyckling- och äggproduktion, kryssningsfartyg och industribelysning.

LED-belysning är en av världens snabbast växande stora industri. För den industriella sektorn är f.n. den årliga tillväxten 47 % och hela marknaden väntas 2020 omsätta 100 miljarder USD enligt Edison Research. Uni-light fokuserar på ett par nischmarknader.

Läs mer på www.uni-lightled.com http://www.uni-lightled.com

Stockholm den 14 december 2016

För ytterligare information, kontakta:
Björn Naumburg, VD Uni-light Tel: +46-70 290 1075 eller 08-505 65 110

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Unilight Pressrelease 2016-12-14.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19154

Denna information är sådan information som A Uni-light LED AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14 december 2016 kl. 09.00 CET.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.