Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-02-13

Urb-it: Urb-it AB (publ) inleder samarbete med resväskor.se

URB-IT AB (PUBL) INLEDER SAMARBETE MED RESVÄSKOR.SE

Urb-it och e-handlaren resväskor.se http://resväskor.se inleder ett samarbete för att möjliggöra snabba samma dag-leveranser till kunder i Stockholm. För kunderna innebär samarbetet att de kan få sina varor levererade direkt till sig på den tid och plats som de själv önskar.

Resväskor.se http://Resväskor.se lanserades i november 2017 och har sedan starten haft en stadig tillväxt på mellan 20 och 30 procent per månad. Fokus är att skapa en e-handel utan onödiga köptrösklar där personlig service sätts först. Målet är att bli det självklara valet för alla reserelaterade inköp samt nå en omsättning på minst 100 miljoner kronor år 2022.

Bland annat har bolaget satsat på smarta sökfunktioner, tydliga produktbeskrivningar samt en kundservice med generösa öppettider. Allt med ambitionen att göra det enkelt och smidigt att hitta, handla och få rådgivning i och med sitt köp. Snabba leveranser och generösa köpevillkor är ytterligare fokusområden som har legat till grund för den snabba tillväxten. 2018 röstades resväskor.se http://resväskor.se fram till Årets Nykomling av användarna på prisjämförelsesajten Pricerunner.

- Vi startade resväskor.se http://resväskor.se för att det inte fanns någon självklar e-handlare som tillgodosåg svenskarnas behov av reserelaterade produkter. Svenskar reser mycket och det måste vara billigt, snabbt och enkelt att köpa sin resväska, solskydd och semesterläsning på samma ställe, säger Mattias Strömberg, en av grundarna och delägarna till resväskor.se http://resväskor.se

- Idag konkurrerar vi främst med fysisk handel och behöver därför kompensera genom att kunna erbjuda ett brett sortiment till låga priser och med snabba leveranser. Det är inte ovanligt att man packar i sista sekund inför resor och vi tror att den snabba leveransen kommer att spela en fortsatt avgörande roll för att kunder ska välja att handla hos oss. Samarbetet med Urb-it ger oss en fantastisk möjlighet att erbjuda snabba och hållbara samma-dag leveranser utan att kompromissa på den personliga service och den flexibilitet vi ville erbjuda våra kunder, fortsätter Mattias.

- Resväskor.se http://resväskor.se är en e-handels pure player, med både lager och kontor i centrala Stockholm där även en stor del av deras nuvarande kunder finns. Inom handeln i stort är det en växande trend att nyttiggöra närheten till kunden, antingen via befintligt butiksnätverk eller genom centrala lager och hubbar. Detta för att möta kundernas ökade efterfrågan. Att möjliggöra snabba leveranser från centrala platser innebär att lageromsättning kan optimeras genom att både fylla på butikshyllor och leverera e-handelsköp snabbt. Företag som Amazon och Zalando påskyndar utvecklingen och det är väldigt roligt att även svenska handlare och nyetablerade aktörer hänger på trenden för att skapa kundcentriska lösningar med affärsmodeller anpassade för framtiden, säger Johnny Sällberg, Chief Commercial Officer på Urb-it.

Samarbetet med Urb-it kommer att lanseras på resväskor.se http://resväskor.se under tidig vår 2019.

Stockholm 2019-02-13

För mer information, vänligen kontakta:
Johnny Sällberg, CCO Urb-it AB (publ)
E-post: johnny@urbit.com mailto:johnny@urbit.com
Telefon: +46 70 161 26 77

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Urb-it Pressrelease 2019-02-13.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=25130

Kort om Bolaget

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer. Urb-it finns idag i Stockholm, London och Paris. För mer information, besök: www.urb-it.com http://www.urb-it.com Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50 samt epost CA@mangold.se mailto:CA@mangold.se .

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.