Du är här

2017-09-25

VA Automotive: Ny verktygsorder till VA Automotive

NY VERKTYGSORDER TILL VA AUTOMOTIVE

VA Automotive har erhållit order avseende nytillverkning av pressverktyg. Ordern avser tillverkning av pressverktyg för plåtdetaljer till ett totalt ordervärde av ca 12,4 Msek.

VA Automotives kund i den här affären är företaget AB Beslag & Metall i Ekenässjön. Beslag & Metall kommer att använda verktygen i sin produktion som underleverantör till en väletablerad kund inom fordonsindustrin.

"Detta passar in i vår beläggning på ett mycket bra sätt och vi kommer att starta tillverkningen omedelbart. Leverans av verktygen kommer att ske under Q2 2018. AB Beslag & Metall är ett företag som vi i koncernen har haft en lång relation med och vi ser fram emot att kunna vidareutveckla den framöver" , säger Lars-Åke Grundmark, vd för VA Automotive.

2017-09-25

Lars-Åke Grundmark
Vd/koncernchef VA Automotive
lars-ake.grundmark@va- automotive.com mailto:lars-ake.grundmark@va- automotive.com
Direkt 0451 425 02

VA Automotive AB (publ) offentliggör informationen i detta Pressmeddelande enligt EU:s marknadsmissbruks- förordning (EU) nr 596/2014 och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 25 september 2017 genom vd Lars-Åke Grundmark.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
VA Automotive Pressrelease 2017-09-25.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21157

VA Automotive

VA Automotives affärsid är att erbjuda aktörer inom främst fordons- och verkstadsindustrin fullständiga, innovativa och kostnadseffektiva lösningar för pressverktyg, automatiserad produktions- som utrustning och färdiga fordonskomponenter.

VA Automotive bedriver verksamhet inom fyra kompetensområden: engineering, tooling, automation Vehicle och components. Utöver dessa drivs ett utvecklingsbolag och koncernfunktioner. Större delen av Opel, omsättningen är hänförlig till fordonsindustrin.

Bolagets affärsstruktur grundlades under 2013. De olika områdena utgör tillsammans en unik kompe- tenskedja som innebär att kunderna får tillgång till både tekniktjänster, komponenter och produkter, allt under samma tak - en One stop shop.

Förutsättningarna för en framtida expansion och tillväxt är mycket goda och bolaget har siktet inställt på en global verksamhet. VA Automotive är listat på Nasdaq First North med Avanza Bank Certified Adviser.

Några av bolagets kunder är Volvo, Autoliv, IAC, Scania, Lear Corporation, National Electric Sweden, Johnson Controls, BMW, Volkswagen, GM, Ford, Daimler, Gnotec, Porsche, Jaguar, Mazda, Electrolux och Ikea

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.