Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-25

Välkommen till Stillfronts kapitalmarknadsdag 2021

Stillfront Group anordnar en kapitalmarknadsdag den 17 november 2021 klockan 15:00-18:00 CET online eller på plats på Skyddsrummet, Söder Mälarstrand 25B, Stockholm, Sverige.

På kapitalmarknadsdagen kommer Stillfront att ge investerare, analytiker och media en uppdatering om bolagets strategi och position på marknaden. Vi kommer också att ge en djupare inblick i flera av våra studios, inklusive Moonfrog Labs, Candywriter och Sandbox Interactive.

För mer information, agenda och registrering för deltagande på Skyddsrummet, besök https://www.stillfront.com/en/capital-markets-day-2021/

Ingen förregistrering behövs för deltagande på webbsändningen. Dock är antalet platser begränsat på Skyddsrummet så vänligen notera att ditt deltagande inte är bekräftat förrän du har mottagit ett bekräftelsemejl.

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Sofia Wretman, Head of IR & Communication, Stillfront Group
Telefon: +46 70 8 11 64 30
E-mail: sofia@stillfront.com

Om Stillfront


Stillfront är ett ledande free-to-play powerhouse inom spelutveckling. Vår diversifierade spelportfölj har två gemensamma nämnare; lojala användare och spel med långa livscykler. Organisk tillväxt och noggrant utvalda och genomförda förvärv utgör vår tillväxtstrategi och våra 1 200+ medarbetare trivs i en organisation som präglas av entreprenörsanda. Våra huvudmarknader är USA, Tyskland, MENA, Storbritannien och Kanada. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige, och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, besök: stillfront.com 

Bifogade filer


Välkommen till Stillfronts kapitalmarknadsdag 2021

Författare MFN