Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-20

VD och styrelseordförande köper aktier i Tessin Nordic Holding AB (publ)

Stockholm, Sverige - Tessin Nordic Holding AB (publ) (NASDAQ: TESSIN) meddelar att bolagets VD Heidi Wik och styrelseordförande Eva de Falck köper sammanlagt 100 000 aktier i Tessin.

Eva de Falck, styrelseordförande i bolaget, har köpt 50 000 aktier och efter köpet uppgår Eva de Falcks innehav till 50 000 aktier. VD Heidi Wik förvärvar 50 000 aktier i bolaget och efter köpet uppgår Heidi Wiks innehav till 50 000 aktier.

Aktierna köptes under tisdagen den 20 juli 2021.

Kontakter


Thomas Ahlerup
Head of M&A, Investor Relations and Strategy
Tessin Nordic Holding AB (publ.)
+46-768966300 
ir@tessin.se

Om oss


Om Tessin
Tessin grundades 2014 och är idag Nordens ledande digitala investeringsplattform inom fastighetsfinansiering sett till förmedlat kapital. Verksamheten baseras på en egenutvecklad digital plattform som kopplar ihop fastighetsutvecklare i behov av lånefinansiering, med investerare som söker exponering mot ett högavkastande tillgångsslag med balanserad risk och säkerhet i form av framför allt fastighetspant. Vid utgången av 2020 hade Tessin närmare 55,000 registrerade medlemmar på plattformen.

Tessin erbjuder idag primärt bygg- och brygglån till små- och medelstora fastighetsbolag och fastighetsutvecklare. Lånen finansieras via Tessins plattform genom ett syndikat av privatpersoner, professionella- och institutionella investerare som får en möjlighet att investera i säkerställda fastighetslån med attraktiv direktavkastning. Tessin är idag verksamt i Sverige och Finland och har sedan starten totalt förmedlat cirka 3,0 miljarder kronor i finansiering till mer än 290 olika fastighetsprojekt, vilket har bidragit till byggnationen av omkring 5 000 bostäder tillsammans med en mängd kommersiella lokaler och samhällsfastigheter. Sedan starten har motsvarande 2,0 miljarder kronor återförts till medlemmarna och den genomsnittliga årliga avkastningen har uppgått till mellan 8 – 9 procent.

Läs mer om Tessin på Tessin.se där bland annat finansiell information om Tessin finns på Tessin Investor Relations.

FNCA Sweden AB är Tessins Certified Adviser. Telefon: +46 (0) 8 528 00 399. E-post: info@fnca.se

Bifogade bilder


Från vänster: Tessins styrelseordförande Eva De Falck och VD Heidi Wik

Bifogade filer


VD och styrelseordförande köper aktier i Tessin Nordic Holding AB (publ)

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.