Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-26

Veoneer utnämns till Årets Leverantör av FCA

"Vi är hedrade över att FCA Nordamerika lyfter fram oss som Årets leverantör inom kategorin elektronik för 2019," sa Jan Carlson, ordförande, VD och koncernchef för Veoneer. "Vi värdesätter vårt samarbete med FCA och ser fram emot att vi tillsammans fortsätter ta fram de mest innovativa bilarna samtidigt som vi höjer säkerheten och bekvämligheten för såväl förare som passagerare världen över."

FCA ger utmärkelser till 31 leverantörer fördelat på 19 kategorier.

"De stora förändringar vi gjorde under 2019 utgör en stabil grund för FCAs produktlanseringar och idag lyfter vi fram de leverantörer som förbättrade sig ytterligare en nivå," sa Martin Horneck, inköpschef på FCA Nordamerika. "Dessa företag är de bästa inom vår industri och de kommer även fortsättningsvis spela en ledande roll i vår gemensamma framgång."

Utvärderingen av leverantörernas prestationer för 2019 har baserats på kvalitet, leveransförmåga, kostnader, garantier och input från FCAs ledare.  

För ytterligare information
Thomas Jönsson, EVP Communications & IR, tel +46 (0)8 527 762 27
Ray Pekar, VP Investor Relations, Tel +1 (248) 794-4537

Veoneer, Inc. (NYSE: VNE and SSE: VNE SDB) är en världsledare inom autotech-branschen. Vi designar, tillverkar och säljer mjukvara, hårdvara och systemlösningar för passagerarsäkerhet, förarassistans, 'collaborative' och autonom körning till fordonstillverkare globalt. Vår affärsidé är att skapa förtroende för mobilitet. Veoneer, som bildades 2018, bygger på närmare 70 års erfarenhet av att utveckla lösningar för fordonssäkerhet. Veoneer har 7400 medarbetare i 12 länder och huvudkontor i Stockholm. Under 2019 uppgick försäljningen till 1,9 miljarder USD. Veoneer är noterat på New York Stock Exchange och Nasdaq Stockholm.

Författare Veoneer

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.