Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-17

Vertiseit tecknar avtal med Tre

Vertiseit AB har tecknat ramavtal med mobiloperatören Tre (Hi3G Access AB) avseende digital kommunikation för stärkt kundupplevelse i operatörens svenska butiker. Ramavtalet omfattar Tres svenska butiksnät och sträcker sig initialt över en period om två år. Avtalets värde bedöms uppgå till drygt 4 MSEK under löptiden, varav uppskattningsvis 2 MSEK under innevarande räkenskapsår.

Efter en omfattande upphandlingsprocess har Tre (Hi3G Access AB) valt att teckna ett ramavtal avseende Digital Signage där Vertiseit kommer att agera som helhetsleverantör och strategisk partner vid utvecklingen av digitala lösningar för kundupplevelsen i butik. Tre har ett femtiotal butiker i Sverige och avrop inom ramavtalet bedöms ske för samtliga butiker under avtalsperioden.

”Vi har länge uppmärksammat Tre som särskilt drivande av den digitala upplevelsen i butik. Med ett tydligt erbjudande och ett starkt varumärke står Tre ut som en innovativ aktör inom retail. Därför är vi extra glada över förtroendet att som partner få vara delaktig i att utveckla deras koncept vidare. Att vinna denna upphandling är också ett kvitto på styrkan i vårt erbjudande och Vertiseits strategiska position på marknaden”, kommenterar Johan Lind, VD Vertiseit.

”För Tre är digitala lösningar avgörande för att skapa en sammanhållen kundresa och upplevelse av vårt varumärke. Vi ser verkligen fram emot att ta nästa steg i vår digitaliseringsresa tillsammans med Vertiseit som leverantör och partner”, kommenterar Jacob Winter, Operation Management, 3Stores.

Tre (Hi3G Access AB) har sedan år 2000 varit pionjärer på marknaden för mobiloperatörer med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre mobilnät i Sverige och Danmark och har cirka 2 000 anställda. Tre är en del av globala 3 Group med verksamhet i elva länder. 3 Group ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison tillsammans med svenska Investor AB. Avtalets värde bedöms uppgå till drygt 4 MSEK under löptiden, varav uppskattningsvis 2 MSEK under innevarande räkenskapsår.

Kontakter


Johan Lind, CEO / Mediakontakt
johan.lind@vertiseit.se
+46 703 579 154

Jonas Lagerqvist, Deputy CEO / CFO / IR-ansvarig
jonas.lagerqvist@vertiseit.se
+46 732 036 298

Certified Adviser 
Mangold Fondkommission AB
ca@mangold.se
+46 8 50 301 550

Om oss


Vertiseit är ett retail tech-bolag och en helhetsleverantör av digitala lösningar som stärker kundupplevelsen i butik. Bolagets tjänster och produkter möjliggör en sammanhållen kundresa genom att knyta ihop det digitala och fysiska mötet. Vertiseit erbjuder en ledande SaaS-plattform, strategi och lösningar för digital kommunikation i framtidens retail. Varberg är vår bas, Norden vår huvudmarknad och vi följer våra kunder globalt. Idag är vi cirka 60 medarbetare i en unik mix av kompetenser. Vi hade under perioden 2012-2019 en årlig lönsam tillväxt om i genomsnitt 30,3 procent (CAGR). 2019 uppgick koncernens nettoomsättning till 83,3 miljoner SEK och rörelsemarginalen till 9,2 procent. Bolagets B-aktie är sedan den 28 maj 2019 noterad på Nasdaq First North Growth Market.

VERTISEIT AB (publ)
Telefon: +46 340 848 11
E-post: info@vertiseit.se
Kyrkogatan 7, 432 41 Varberg, Sweden
Org.nr: 556753-5272
www.vertiseit.se
corporate.vertiseit.se

Denna information är sådan information som Vertiseit är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2020-06-17 13:03 CEST.

Bifogade filer


Vertiseit tecknar avtal med Tre

Författare Vertiseit

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.