Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-12-22

Vicore Pharma: Vicore Pharma utökar sitt innehav i I-Tech AB

VICORE PHARMA UTÖKAR SITT INNEHAV I I-TECH AB

Vicore Pharma Holding (publ) (ticker:VICO) kan idag meddela att man utökat sitt innehav i I-Tech AB via en nyemission.

Vicore Pharma Holdings innehav I-Tech AB har genomfört en företrädesemission till nuvarande aktieägare om totalt 10,4 mkr. Vicore Pharma Holding har tecknat aktier för 2,5 mkr och äger efter emissionen 21% av aktierna i I-Tech AB.

I-Tech har nyligen engagerat Hempel, ett internationellt marint färgbolag, som lanserat en antifoulingfärg innehållande Selektope(r) och utvecklingen framåt ser positiv ut för bolaget.

"Vi ser en stor potential i I-Tech och bolagets produkt Selektope(r). Villkoren i företrädesemissionen var gynnsamma och vi anser att det är en god investering för Vicore Pharma Holding." säger Per Jansson, VD.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Jansson, VD
Tel: 0709-17 47 46 eller e-mail: per.jansson@vicorepharma.com mailto:per.jansson@vicorepharma.com

Denna information är sådan information som Vicore Pharma Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 december 2017 kl. 14:10.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Vicore Pharma Pressrelease 2017-12-22 2.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21932

Kort om Vicore Pharma Holding AB (publ)
Vicore Pharma utvecklar läkemedelssubstanser som verkar genom AT2-receptorn. Bolagets läkemedelskandidat C21 riktar in sig mot att förbättra behandlingseffektiviteten för idiopatisk lungfibros, en ovanlig sjukdom för vilken C21 erhållit särläkemedelsstatus både i EU och USA. C21 utforskas vidare prekliniskt för ett antal sällsynta sjukdomar där AT2-receptorn spelar en viktig roll. Vicore Pharma är baserat i Astra Zenecas Bioventurehub i Mölndal. Bolagets aktie (VICO) är listad för handel på Nasdaq First North i Stockholm med Erik Penser Bank som Certified adviser. För ytterligare information se www.vicorepharma.com http://www.vicorepharma.com

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.