Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-15

Viktor Davidsson ny CFO för PostNord

Viktor Davidssons senaste roll var som CFO för den spanska delen av MediaMarkt, MediaMarkt Iberia, och han var tidigare CFO för MediaMarkt i Sverige. Dessförinnan arbetade han inom SAS där han hade han flera olika roller inom den svenska delen av koncernen, bland annat som Vice President Business and Financial Control för SAS Operations Sweden. Viktor Davidsson har även arbetat som Management Consult inom BearingPoint i Danmark och har erfarenhet av inköp från Tetra Pak. Viktor Davidsson kommer till PostNord med en bred erfarenhet av att planera och driva stora förbättringsprogram med positivt resultat och med ett starkt fokus på affären.

Viktor Davidsson är född 1977. Han är utbildad civilekonom och civilingenjör vid Lunds Universitet. Viktor Davidsson ersätter tillförordnad CFO Lena Larsson som tillträdde när tidigare CFO, Gunilla Berg, lämnade koncernen våren 2019.

 

Kontaktperson Malin Nordén. Denna information är sådan information som PostNord AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 juli 2020 kl. 10:00.
 

Författare PostNord

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.