Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-02

WicketGaming: VD deltar i podcast

Wicket Gaming AB:s ("Wicket Gaming" eller "Bolaget") VD Eric de Basso deltar i en podcast.

Lyssna på Eric de Basso intervjuas i dagens avsnitt (nr 38) av Finansräven. Eric de Basso berättar bl.a. mer om den kommande lanseringen av Cricket Manager, vad bolagets affärsidé bygger på, varför sporten Cricket är en intressant genre att satsa på inom managerspel etc.

Avsnittet i sin helhet kommer gå att följa på följande länk:
https://podcasts.apple.com/se/podcast/38-spelbolaget-tar-klivet-in-p%C3%A5-den-gigantiska-marknaden/id1504273397?i=1000540508179

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com 
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

Författare Cision