Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-09-14

Wifog: Nu sjösätts Wifog- och Tele2-samarbetet

NU SJÖSÄTTS WIFOG- OCH TELE2-SAMARBETET

På tisdageftermiddagen lanserades tjänsten och det tidigare annonserade samarbetet mellan Tele2 Sverige AB och Wifog. I första steget ges nu Comviqs alla kontantkortskunder en unik möjlighet att påverka sin mobilkostnad genom att använda Wifog-plattformen.

Från och med tisdag eftermiddag har alla Comviqanvändare chansen att bli av med hela eller delar av sin telefonräkning genom Wifog-plattformen.

Tjänsten är gratis och ger alla människor möjlighet att komma åt sitt eget konsumentvärde genom vardagliga aktiviteter som till exempel e-handel, att titta på reklam och att delta i marknadsundersökningar.

- Det SAS Eurobonus gjort för affärsresenärer vill Wifog göra för alla svenskar med mobiltelefon, säger Peter Håkansson, VD på Wifog.

Hur det fungerar kan du se om du klickar på länken till filmen: https://vimeo.com/182361387 https://vimeo.com/182361387 . Testa gärna själv genom att ladda ner Wifog-appen på Google Play, AppStore, eller öppna ett konto på http://wifog.com http://www.wifog.com/ .

- Möjligheten att fylla på sitt Comviq-kontantkort med Wifog-poäng verkar vara efterlängtat, att döma av de överväldigande reaktionerna på Facebook, av glada tillrop till vår kundtjänst och givetvis att döma av påfyllningar och aktiviteter på Wifog-plattformen, säger Ali Saghai, COO på Wifog.

Stockholm 2016-09-14

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Håkansson, CEO, Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com mailto:ir@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com http://investor.wifog.com .

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2016-09-14.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=18703

Denna information är sådan information Wifog Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14 september 2016 kl. 8:30 CET.

Kort information om Wifog Holding AB (publ)
Wifogs affärsid är att ge konsumenter tillgång till sitt eget konsumentvärde och företagen tillgång till intresserade målgrupper. Med en unik incitamentsdriven modell kan konsumenter i Sverige, och inom kort i andra länder, finansiera hushållsräkningar och inköp genom sitt eget engagemang och sina aktiviteter. Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommision är Certified Adviser, tel. +46 8 503 015 50, www.mangold.se http://www.mangold.se .

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.