Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-12-19

Wifog: Wifog engagerar Remium som likviditetsgaranter

WIFOG ENGAGERAR REMIUM SOM LIKVIDITETSGARANTER

Med start måndagen den 19:e december kommer Remium Nordic AB att börja ställa priser i såväl Wifog Holding AB (publ)s aktie och i dess konvertibla skuldebrev, som båda är noterade på Nasdaq First North.

- Engagemanget syftar till att skapa intresse, trygghet och transparens för befintliga och nya aktieägare. Detta är början på ett mer omfattande samarbete med den aktör som vi bedömer som nordens främsta finanshus för små- och medelstora bolag, berättar Wifogs VD, Peter Håkansson.

Stockholm 2016-12-19

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jesper Henrysson, CFO Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com mailto:ir@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com http://investor.wifog.com .

Denna information är sådan information Wifog Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 december 2016 kl 08:15.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2016-12-19.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19219

Kort information om Wifog Holding AB (publ)
Wifogs affärsid är att ge konsumenter tillgång till sitt eget konsumentvärde och företagen tillgång till intresserade målgrupper. Wifog är en bonustjänst där du sänker din mobilkostnad och blir belönad för saker du ändå gör online. Tjänsten erbjuder dig online shopping, marknadsundersökningar, reklam och belönar dig med poäng som du kan använda för att betala dina räkningar. Du hittar även unika erbjudanden, rabatter och bonusar, skräddarsydda för din personlighet och dina behov när du shoppar online.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommision är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, www.mangold.se http://www.mangold.se .

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.