Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-11-06

Wifog: Wifog informerar om sparprogram och ny organisationsstruktur

WIFOG INFORMERAR OM SPARPROGRAM OCH NY ORGANISATIONSSTRUKTUR

Wifog har påbörjat ett sparprogram som kommer att sänka de direkta kostnaderna med 900.000 kr i månaden. Åtgärderna kommer att ge full effekt den 1 december.

Besparingsprogrammet består av:
Uppdelning till två operativa team B2C - Wifog Mobile och B2B - leverans av teknik och tjänster.
Nya lokaler med lägre hyra.
En nedbantad ledningsgrupp och organisation där bland andra COO, Ali Saghai och CFO Jesper Henrysson lämnar för nya uppdrag. CFO kommer att ersättas med en deltidstjänst.
VD ändrar ersättningsmodell där fast lön, pension och semesterlön minskar med 50%.
Sänkta konsultkostnader.

VD, Peter Håkansson kommenterar "Vi förlorar väldigt uppskattade medarbetare som representerar både kultur och kompetens, men vi vinner operationellt fokus och inre effektivitet. Med den nya organisationen och bolagets nya kostnadskostym kan vi öka marknadsinvesteringarna och sammantaget blir förutsättningarna väldigt gynnsamma att nå positiva siffror och tillväxt inom det närmaste halvåret."

Stockholm 2017-11-06

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Håkansson, VD Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com mailto:ir@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com http://investor.wifog.com .

Denna information är sådan information Wifog Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 november 2017 kl 09:00.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2017-11-06.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21465

Kort information om Wifog Holding AB (publ)
Wifogs affärsid är att skapa konsumentnytta och konsumentvärde i vardagliga aktiviteter online. Bolaget rymmer Wifog Mobile som är en mobiltjänst som köper kapacitet i 3s nät, en lojalitets- och aktivitetsplattform samt en B2B enhet som erbjuder en portfölja av digitala lojalitets- och konsumenttjänster åt företag, organisationer och verksamheter, i och utanför Sverige. Tjänsteportföljen inbegriper lösningar för online shopping, marknadsundersökningar, reklam och belönar dig med poäng som du kan använda för att betala dina räkningar. Du hittar även unika erbjudanden, rabatter och bonusar, skräddarsydda för din personlighet och dina behov när du shoppar online.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommission är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, www.mangold.se http://www.mangold.se .

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.