Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-11-16

Wise Group: Ulrika Linnersjö ny vd för dotterbolaget Edge HR

ULRIKA LINNERSJÖ NY VD FÖR DOTTERBOLAGET EDGE HR

Ulrika Linnersjö har utnämnts till ny vd för Edge HR AB, ett dotterbolag till Wise Group AB (publ). Hon ersätter Stefan Wikström som sedan en tid tillbaka är vd för ett av systerbolagen inom koncernen. Ulrika kommer närmast från rollen som Director of Human Resources på svenska tillväxtföretaget Benify (f.d. Flexpay) och har tidigare bl. a. arbetat som vd för Academic Work i Norge. Ulrika tillträder sin befattning den 9 februari 2017 då hon också inträder i Wise Groups ledningsgrupp.

"Ulrika har erfarenhet av att skapa tillväxt och resultat i tydligt säljorienterade kulturer. Hon tillför också bred kunskap inom HR och erfarenhet av att etablera verksamhet i utlandet, vilket är viktiga kompetenser i den fortsatta utvecklingen av Edge HR och koncernen." säger Roland Gustavsson, vd Wise Group AB.

Stockholm 2016-11-16

För ytterligare information kontakta:
Roland Gustavsson, vd och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 704 31 29 06, epost: roland.gustavsson@wisegroup.se mailto:roland.gustavsson@wisegroup.se

Erik Mitteregger, styrelsens ordförande Wise Group AB (publ)
Tel: +46 706 00 44 84, epost: erik.mitteregger@wisegroup.se mailto:erik.mitteregger@wisegroup.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wise Group Pressrelease 2016-11-16.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19007

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 16 november 2016 kl. 14:00 CET.

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Köpenhamn. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap. www.wisegroup.se http://www.wisegroup.se

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.