Du är här

2018-03-08

Xavitech: Xavitech avslutar likviditetsgarant efter lyckad i spridning i emission

XAVITECH AVSLUTAR LIKVIDITETSGARANT EFTER LYCKAD I SPRIDNING I EMISSION

Bolaget har per idag 2018-03-08 sagt upp avtalet med Erik Penser Bank som likviditetsgarant. Anledning är att bolaget har fått en bättre ägarspridning efter den nyligen avslutade emissionen och nu uppfyller kraven på ägarspridning. Erik Penser Bank kommer fortsätta som likviditetsgarant under uppsägningstiden fram till 31 maj 2018.

Härnösand, 8 mars 2018

Henrik Sjöström, VD
070 639 54 78
henrik.sjostrom@xavitech.com mailto:henrik.sjostrom@xavitech.com

Denna information är sådan information som Xavitech AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 mars 2018.

Hemsida: www.xavitech.com http://www.xavitech.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Xavitech Pressrelease 2018-03-08.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=22493

Kort om Xavitech

Xavitech som är listat på NGM Nordic MTF har utvecklat och patenterat en unik skalbar pumpteknologi som för närvarande har sitt huvudsakliga användningsområde inom gas analys för miljö-, industri- och medicintekniska produkter. Med ett patenterat inbyggt, optiskt styrsystem och intelligent mjukvara erhålls marknadsledande livslängd och unika möjligheter till miniatyrisering och kostnadsrationalisering. Xavitech erbjuder pumpar, utvecklingstjänster och licensiering av teknologi. Genom att paketera kundanpassade funktionslösningar i den inbyggda mjukvaran i pumpen erhåller kunderna unika fördelar.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.