Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-11-22

Xintela: Xintela tidigarelägger datum för publicering av bokslutskommuniké

XINTELA TIDIGARELÄGGER DATUM FÖR PUBLICERING AV BOKSLUTSKOMMUNIK

Xintela AB (publ) har tidigare meddelat att bolagets delårsrapport för perioden januari - december 2016 kommer att publiceras den 1 mars 2017. Styrelsen i Xintela har nu beslutat att tidigarelägga datumet för publicering av delårsrapporten till tisdagen den 28 februari 2017.

2016-11-22

Xintela AB (publ)
Evy Lundgren-Åkerlund, vd
Tel: 070-329 18 71
E-post: evy@xintela.se mailto:evy@xintela.se
Medicon Village
223 81 Lund
www.xintela.se http://www.xintela.se

Frågor om handeln i Xintelas aktier och teckningsoptioner besvaras av bolagets Certified Adviser, Consensus Asset Management AB. Telefonnummer är 031-745 50 00.

Media samt Investor Relations-relaterade frågor hänvisas till:
Mårten Svanberg, Laika Consulting
Tel: 070-362 70 05
E-post: marten.svanberg@laika.se mailto:marten.svanberg@laika.se
www.laika.se http://www.laika.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Xintela Pressrelease 2016-11-22.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19037

Om Xintela
Xintela AB (publ) är ett svenskt biomedicinskt bolag verksamt inom regenerativ medicin och cancer med fokus på ledbroskskador och hjärntumörer. Nyckeln i Xintelas verksamhet är Bolagets patentskyddade markörteknologi, XINMARK(tm). Xintelas markörer är specifika proteiner som sitter som igenkänningsflaggor på vissa cellers yta. Markörerna gör det möjligt att identifiera och selektera en viss typ av stamceller som kan utvecklas till broskceller. På så vis kan Xintela på ett unikt sätt kvalitetssäkra stamceller för reparation av skadat ledbrosk. XINMARK(tm)-teknologin gör det också möjligt att rikta en behandling till celler i hjärntumören glioblastom för att bromsa tumörens tillväxt. Xintela är noterat på Nasdaq First North sedan 22 mars 2016. Xintelas Certified Adviser på Nasdaq First North är Consensus Asset Management AB.

Denna information är sådan information som Xintela AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 november 2016 kl. 13.30 CET.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.