Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-26

XMReality skriver samarbetsavtal med franska SOCAPS

Samarbetet innebär att SOCAPS kommer att erbjuda XMReality Remote Guidance som del av sitt serviceerbjudande till deras Original Equipment Manufacturer (OEM) kunder, i syfte att implementera innovativa serviceerbjudanden.

"Tack vare partnerskapet med XMReality kan vi erbjuda våra OEM kunder att bli deras ögon och händer runt om i världen. Vi kopplar enkelt ihop våra lokala team i 50 länder till en tillverkares helpdesk för att överföra kunskap och att säkra kvalitén i ingripandet. Genom att nyttja Augmented Reality genom XMRealitys lösning kan vi öka värdet som levereras till våra kunder och samtidigt optimera arbetet för våra interna team" säger SOCAPS VD Thomas Meyer.

Till att börja med inkluderar partnerskapet ett antal licenser som SOCAPS använder för att supportera deras OEM kunder och utvärdera upplägget.

"Frankrike är ett starkt industriland och ett uppenbart fokusområde för XMReality. Partnerskapet med SOCAPS innebär, förutom tillgänglighet till den franska marknaden, åtkomst till SOCAPS globala kundbas. Remote Guidance är väl lämpat att inkluderas som en del av deras serviceerbjudande då det genererar ytterligare värde för alla inblandade", sägerJörgen Remmelg, VD på XMReality.

Författare XMReality

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.