Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-17

Zaplox levererar ny mobil nyckelapp till Lake House on Canandaigua i USA

Lake House on Canandaigua, beläget direkt vid The Finger Lakes i staten New York, väljer Zaplox mobila nyckelapp för att kunna erbjuda sina gäster möjligheten att öppna hotellrumsdörren och hotellets övriga faciliteter såsom gym, spa med en mobil nyckel. Hotellet, som har 125 rum, öppnar i augusti 2020 för gäster och Zaplox nyckelapp integreras med låssystem från ASSA ABLOY Global Solutions och affärssystemet StayNTouch.

Zaplox nya mobila nyckelapp är en säker och kostnadseffektiv lösning för hotell som vill tillhandahålla en mobil nyckel till sina gäster. Gästen slipper att hantera ett fysiskt nyckelkort, och kan öppna sin hotellrumsdörr med sin mobiltelefon, Gästen laddar ner hotellets app före ankomst till hotellet via i App Store eller Google Play och när gästen checkat-in dyker den mobila nyckeln upp i appen. Utöver den mobila nyckeln så innehåller appen även information om hotellet, omgivningarna samt specialerbjudanden.

En av fördelarna med Zaplox nya nyckelapp är att Lake House on Canandaigua kan uppgradera nyckelappen till en komplett mobil gästresa med mobil in- och utcheckning och betalning direkt i appen när det behovet uppstår.

"Vi är mycket glada över att Lake House on Canandaigua valt Zaplox för att kunna erbjuda sina gäster en säkrare vistelse. Vår mobila nyckelapp är ett bra val för hotell som vill erbjuda sina gäster ett kontaktfritt alternativ till fysiska plastnyckelkort och minimera den fysiska kontakten med gästen men samtidigt bibehålla samma höga servicenivå som tidigare. Den pågående COVID-19 pandemin har medfört ett ökat fokus på gästsäkerhet och med Zaplox kontaktfria lösningar kan hotellet och gästen fortsatt följa officiella riktlinjer för avstånd och hygien", säger Magnus Friberg, VD, Zaplox AB

Om Lake House on Canandaigua
Lake House on Canandaigua öppnar i augusti 2020 och är pittoreskt placerat vid foten av sjön Canandaigua, i hjärtat av Finger Lakes, i staten New York. Kombinationen av fantastisk natur och strandnära erbjuder precis promenader, segling och simning; mysiga nätter vid elden med lokalt odlade ingredienser och internationellt kända närproducerade viner. Hotellet har 125 rum, en timmerramshall, en utomhuspool, ett destinationsspa samt ett hälsocenter i världsklass. Hotellet är en avkopplande tillflyktsort för resenärer som utforskar Rochester, Syracuse eller på väg att se Niagara Falls. The Lake House on Canandaigua erbjuder också sina gäster transport med sjöplan som utgår från Hudson River, NYC. https://www.lakehousecanandaigua.com/

Författare Zaplox

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.