Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-23

Zordix AB (publ): Zordix Publishing tecknar avtal med Wild Tangent

Den amerikanska spelförläggaren Wild Tangent tillhandahåller speltjänster för flera ledande PC-tillverkare. Sammantaget når Wild Tangents speltjänster över 20 miljoner spelare varje månad i USA och Europa, med en katalog på över 6000 spel från nästan 400 tredjepartsutvecklare. Det tecknade avtalet gäller publicering av spel i Wild Tangents globala spelkanaler. Intäktsfördelningen för sålda spel följer branschstandarden och går att jämföra med liknande kanaler.
Detta, i kombination med en internationell spelmarknad som stadigt växer, gör att Zordix ser stor potential i att förlägga spel i spelkanaler som Gamigos Wild Tangent. 
För ytterligare information vänligen kontakta:
Matti Larsson, VD, matti@zordix.com,tel. +46 (0)70 654 9541
Kort om Wild Tangent
WildTangent är ett amerikanskt spelnätverk som tillhandahåller speltjänster för PC och konsol på den internationella marknaden. Wild Tangent är ett särskilt företagsnamn för gamigo Inc.
Kort om Zordix
Zordix är en multinationell spelutvecklare och förläggare med huvudkontor i Umeå, vars affärsidé är att utveckla och ge ut spel till konsol och PC på den globala marknaden. Zordix utvecklar och förlägger den populära racing-spelserien Moto Racing™. Spelserien inkluderar vattenskoterspelet Aqua Moto Racing Utopia och snöskoterspelet Snow Moto Racing Freedom. Andra spel som Zordix utvecklat är Valet Parking 1989, 1950s Lawn Mower Kids, Real Heroes Firefighter 3D, Snow Moto Racing 3D, Aqua Moto Racing 3D och Overpass. Zordix Racing utvecklar för närvarande ett nytt projekt med arbetsnamnet Thunder, Dimfrost Studio utvecklar Bramble: The Mountain King, Invictus Games arbetar på ett antal nya projekt varav racingdelen till nästa spel i serien Flåklypa Grand Prix är ett, medan Zordix Publishing förlägger spel utvecklade av mindre studior och hjälper dem lansera sina titlar globalt.
www.zordix.com
Augment Partners AB, info@augment.se,tel +46 8-505 651 73, är Zordix AB (publ):s Mentor.
För mer information om bolaget och investeringar, kontakta ir@zordix.com
 

Författare Zordix AB (publ)

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.