Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-21

Zordix AB (publ): Zordix Publishing tecknar licensavtal med Gamestream

Det franska företaget Gamestream har inom mindre än två år nått status som global ledare inom strömmande spellösningar ("cloud gaming") tillägnad B2B-marknaden. Bolaget tillhandahåller multienhetslösningar till ledande telekomoperatörer, hotell och sjukhus. Gamestream tillhandahåller också en spelkatalog i full HD- och 4K-upplösning med inriktning mot familjer, och inkluderar många välkända märken som Disney, Capcom, Konami, Codemasters, Koch Media, Plug In Digital, Wired Productions och Focus Home Interactive. Intäktsfördelningen är jämförbar med liknande licensieringsavtal och följer branschstandard.  
"Gamestream® är internationellt erkänt för sitt tekniska ledarskap och sin kuraterade spelkatalog med distribution i Asien, Mellanöstern och Europa. Att distribuera våra spel i Gamestreams lösning ger Zordix-titlar större exponering på den globala marknaden, vilket ökar möjligheten till ökade försäljningssiffror.", Axel Danielsson, marknadschef, Zordix Publishing.
"Vårt partnerskap med Zordix gör det möjligt för oss att berika vår katalog med nya racingspel som är den mest populära kategorin i Tyskland och Dubai. Efter Aqua Moto Racing™ och Snow Moto Racing™ kommer snart nya titlar från Zordix att inkluderas i vår katalog.", avslutar Ivan Lebeau, VD och medgrundare av Gamestream.
För ytterligare information vänligen kontakta:
Matti Larsson, VD, matti@zordix.com,tel. +46 (0)70 654 9541
Om Gamestream®:
Gamestream® är världsledande inom strömmande spellösningar tillägnad B2B. Det franska startup-företaget är för närvarande den skarpaste spelaren inom  cloud gaming och har som syfte att erbjuda vem som helst, var som helst, när som helst en oöverträffad spelupplevelse, oavsett enhet. Förstaklassens teknik i kombination med en kuraterad spelkatalog för barn och familj gör Gamestream till den viktigaste samarbetspartnern för företag inom telekom-, besöksnärings-, underhållnings- och sjukvårdsbranschen.  Gamestream® har kontor i Paris, Nancy, Dubai och Singapore och räknar med att fördubblas i storlek under de kommande två åren.
Mer info på www.gamestream.biz
Om Zordix:
Zordix är en multinationell spelutvecklare och förläggare med huvudkontor i Umeå, vars affärsidé är att utveckla och ge ut spel till konsol och PC på den globala marknaden. Zordix utvecklar och förlägger den populära racing-spelserien Moto Racing™. Spelserien inkluderar vattenskoterspelet Aqua Moto Racing Utopia och snöskoterspelet Snow Moto Racing Freedom. Andra spel som Zordix utvecklat är Valet Parking 1989, 1950s Lawn Mower Kids, Real Heroes Firefighter 3D, Snow Moto Racing 3D, Aqua Moto Racing 3D och Overpass. Zordix Racing utvecklar för närvarande ett nytt projekt med arbetsnamnet Thunder, Dimfrost Studio utvecklar Bramble: The Mountain King, Invictus Games arbetar på ett antal nya projekt varav racingdelen till nästa spel i serien Flåklypa Grand Prix är ett, medan Zordix Publishing förlägger spel utvecklade av mindre studior och hjälper dem lansera sina titlar globalt.
www.zordix.com

Augment Partners AB, e-post: info@augment.se,tel. +46 8 505 651 72, är Zordix mentor.
 

Författare Zordix AB (publ)

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.