Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2015-06-12

Jobba hos Aktiespararna

Människor som arbetar tillsammans för de små aktie- & fondägarnas bästa

wysiwyg_image

En positiv laganda

Vi är en heterogen grupp med jordnära, raka människor som brinner för aktier och aktiehandel.

Vi delar en inspirerande vision: ” Ett medlemskap i Aktiespararna skall vara det självklara valet för alla som är intresserade av aktier, aktiefonder och aktierelaterade instrument. Förbundet skall vara den naturliga mötesplatsen för denna grupp, såväl fysiskt som virtuellt.”. 

Vårt sätt att förverkliga visionen bygger på våra gemensamma värderingar. Dessa värderingar är grunden i hur vi jobbar i vår inkluderande, empatiska, öppna och ärliga kultur. Att jobba med oss är som att jobba med sina vänner. Vår kultur bygger på gemenskap, entusiasm och glädje

Jobba hos oss

Aktiespararnas värderingar

Ledarskap genom gott exempel

Våra chefer agerar utifrån våra värderingar, skapar en trevlig stämning och förväntar sig detsamma från medarbetarna.

Vi vågar ifrågasätta - Oberoende, objektiv och orädd

Vi är din röst på aktiemarknaden. I mer än 50 år har vi arbetat för dig som sparar i aktier och fonder. Vi håller vakande ögon på bolagen och sprider kunskap om aktiemarknaden. Vi är nämligen övertygade om att alla tjänar på ett klokare aktiesparande. Långsiktiga och ansvarsfulla placeringar är vägen till framgång både för dig och samhällsekonomin.

Vi erbjuder utbildning

Därför erbjuder vi dig utbildning, information och rådgivning. Allt för att hjälpa dig göra egna placeringar som vinner i längden. Vi kämpar för en sund aktiemiljö och uppmuntrar placeringar i öppna och ärliga bolag.

Gör din röst hörd

Hos Aktiespararna räknas dina åsikter. Vi uppskattar när människor kommer med förslag på hur vi kan bli bättre. Vi är glada över att ha medarbetare som vågar ifrågasätta för att göra Aktiespararna till en ännu bättre arbetsplats.

Vi visar respekt för varandra 

Vi visar respekt om individer, för vår yrkeskompetens och för vår organisation. Vi anstränger oss att vara lyhörda, ha förståelse och ta hänsyn till våra olika roller och våra olika kompetenser. Vi berömmer varandra och visar tålamod. 

Vi tar ansvar

Vi tar ansvar och är tydliga och ärliga mot varandra. Vi alla tar ansvar för att förverkliga planer, beslut och för att nå satta mål. Vi tar eget ansvar för att föra en öppen dialog med varandra och tala Om de förväntningar vi har. Vi visar civilkurage. Vi har god framförhållning i vårt arbete och arbetar med uppföljning och deadlines.

Vi samarbetar

Vi samarbetar. Vi ser till helheten och arbetar med tydliga målbilder och information om delmål. Var och en tar eget ansvar för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vi arbetar tillsammans i grupper och lag i gränsöverskridande projekt.

Vi har fokus på arbetsglädje

Vi har fokus på arbetsglädje och gemenskap Vi bemöter varandra med en positiv attityd. Vi uppmuntrar varandra och gläds åt varandras framgångar. Vi strävar efter att utvecklas inom vårt yrke. Vi ordnar gemensamma aktiviteter.

Vår organisation

Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig respekterade, uppskattade och delaktiga

Förmåner som anställd

Aktiespararna bryr sig om sina medarbetare. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig respekterade, uppskattade och delaktiga. Oavsett vilken befattning du har hos Aktiespararna är du viktig för att vi ska kunna fortsätta växa. Därför har du olika förmåner i form av friskvårdsbidrag, medlemskap osv.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.