Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Utbildningsresa till Spanien

Aldrig har vi fått så många frågor om när årets upplaga av höstresa till Medelhavet blir av och nu kan vi glatt meddela att den 8-15 oktober är det dags. Då åker vi nämligen till värmen på Costa Dorada söder om Barcelona, där vi bor på ett fint hotell i den trevliga staden Salou. På programmet står fyra dagar synnerligen intressant kurs om hur du lyckas på börsen framöver, sol, värme och trevligt umgänge med andra aktieintresserade. Det kommer också finnas möljighet att följa med på utflykter till Barcelona och närliggande sevärdheter. Solsäkra hösten och följ med på en härlig resa till ett överkomligt pris.

wysiwyg_image

Resan är en vecka lång och innehåller fyra dagar med kursverksamhet (uppehåll mellan 13-16) och två lediga dagar för egna aktiviteter, då du exempelvis kan följa med på en utflykt till Barcelona. Målet med utbildningen är att göra just dig till en bättre aktiesparare och förhoppningen är att du ska göra bättre aktieaffärer efter att ha varit med under kursveckan.

 

Kursen hålls av Robert Andersson och Mikael Näslund, som är två av Aktiespararnas bästa och kunnigaste utbildare. Det som de inte vet om börsen och investeringar är knappast värt att veta. Kursen består av en härlig blandning av fundamental analys, teknisk analys, olika strategier för att bli en framgångsrik aktiesparare, hur du tolkar bolagens rapporter, börspsykologi och analysprogrammet Hitta kursvinnare. Du kommer också att lära dig hur proffsen analyserar, hur du hittar bra investeringscase och vilka aktier som är intressanta för tillfället.

 

Kursen kommer att innehålla en blandning av föreläsningar, grupparbeten ute i den friska luften och givande diskussioner. Kursen passar de flesta, men du har störst utbyte av den om du har hållit på med aktier ett tag och inte är helt ny inom området. Boendet, liksom kursen, är förlagt till fina och fyrstjärniga hotellet Hotel H10 Salauris palace.

Resan

Direktflyg från Arlanda, Kastrup och Landvetter till Barcelona. Planen från Kastrup och Arlanda lyfter på morgon och kommer tillbaka en vecka senare på eftermiddagen. Planet från Landvetter lyfter på kvällen och landar vid 19-tiden vid hemfärden.

wysiwyg_image

Hotellet

Hotel H10 Salauris palace är ett trevligt och fyrstjärnigt hotell, som ligger strax utanför centrum i
Salou och cirka 15 minuters promenad från stranden. Hotellet har en lagunformad pool med vattenfall och
bubbelpooler samt en uppvärmd inomhuspool, gym, turkiskt bad och bastu. Det finns en snackbar vid poolen och en bufférestaurang med öppet kök.