Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Utbildningsresa till vackra Mallorca

Efter pandemipausen drar vi nu igång vår populära reseverksamhet igen. Först ut är en utbildningsresa till vackra Mallorca, där vi bor en vecka i Playa de Palma. På programmet står en synnerligen intressant kurs om hur du lyckas på börsen framöver, sol, bad och trevligt umgänge med andra aktieintresserade. Solsäkra hösten och följ med på en härlig resa.

wysiwyg_image

Resan är en vecka lång och innehåller fyra dagar med kursverksamhet (uppehåll för sol och bad kring lunch) och två lediga dagar för egna aktiviteter i det varma klimatet. Då kan du bland annat utforska Palma (som bara ligger en mil bort från hotellet) eller åka till pittoreska Puerto de Sollér. Målet med utbildningen är att göra just dig till en bättre aktiesparare och förhoppningen är att du ska göra bättre aktieaffärer efter att ha varit med under kursveckan.

 

Kursen består av en blandning av fundamental analys, analysprogrammet Hitta kursvinnare, olika strategier för att bli en framgångsrik aktiesparare, hur du tolkar bolagens rapporter och börspsykologi. Du kommer också att lära dig hur du hittar bra investeringscase och vilka aktier som är intressanta för tillfället. Lärare på kursen är Mikael Näslund och Bo Holmberg, som båda har över 30 års erfarenhet från aktiemarknaden och som har utbildat inom aktiekunskap de senaste 20 åren.

 

Kursen kommer att innehålla en blandning av föreläsningar, grupparbeten ute i den friska luften och givande diskussioner. Kursen passar de flesta, men du har störst utbyte av den om du har hållit på med aktier ett tag och inte är helt ny inom området. Boendet, liksom kursen, är förlagt till fina och fyrstjärniga hotellet Occidental Playa de Palma.

Resan

Direktflyg från Arlanda, Kastrup och Landvetter. Planet från Kastrup lyfter tidig morgon och kommer tillbaka en vecka senare vid 13-tiden. Planen från Arlanda och Landvetter lyfter på eftermiddagen och landar vid midnatt vid hemfärden. Avresa från Landvetter kostar 1.000 kronor extra.

wysiwyg_image

Hotellet

Occidental Playa de Palma är ett fint och fyrstjärnigt hotell med ett stort, inbjudande poolområde med poolbar och solstolar. Här bor du i grönskande omgivningar och bara en kort promenad från både strand och centrum i Playa de Palma. Hotellet har en bra restaurang, ett välutrustat gym, turkiskt bad och trevliga sällskapsytor.

 

Inresekrav

För att få komma in i Spanien krävs (just nu i alla fall) att du har ett covidbevis från https://covidbevis.se/ eller ett negativt PCR-test som inte är äldre än 72 timmar, eller ett negativt antigentest som inte är äldre än 24 timmar, eller ett tillfrisknandebevis som är max 180 dagar gammalt. Det får inte ha gått mer än 9 månader (270 dagar) sedan den senaste dosen av vaccin mottogs. Därefter krävs en ny vaccindos för att covidbeviset ska gälla vid inresa till Spanien. Det är möjligt att dessa krav ändras fram till avresa.