Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tema: Software as a Service (digitalt evenemang)

  Aktiespararna arrangerar temaeventet om SaaS (Software as a Service) för andra året. SaaS-modellen erbjuder ett intressant investeringscase med en skalbar affärsmodell med stor lönsamhet för de bolag som lyckas och långa kundrelationer. I år genomför vi evenemanget digitalt och inbjuder dig som aktiesparare, branschkollega, journalist och analytiker att ta del av presentationer från de medverkande bolagen.

  Vi är otroligt glada över att välkomna tillbaka Johan Crona som föreläsare och moderator för eventet. Johan driver Cloud Capital, ett investmentbolag som är helt fokuserad på minoritetsinvesteringar i onoterade SaaS-bolag. Johan är utbildad inom Computer Science och har bakgrund som entreprenör inom IT sedan 1999. Senaste tio åren har han jobbat med minoritetsinvesteringar i tidig fas, senast innan Cloud Capital på Almi Invest i Stockholm där en stor andel av investeringarna var SaaS-bolag. Johan driver också ett SaaS-nätverk med 700 medlemmar i Stockholm samt sedan sommaren 2019 SaaS-podden där han intervjuar experter inom sektorn.

  Förutom bolagspresentationer och ett inspirationsföredrag av Johan har vi glädjen att få lyssna till Erik Sprinchorn från TIN Fonder som kommer att berätta hur de arbetar med analys av SaaS-bolag och vilka bolag de har investerat i genom sina fonder.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 079 347 98 45

  Streaming
  Alla bolagspresentationer streamas live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livestreamen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp on demand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

  TidAktivitetFöredragshållare
  13:00Introduktion till SaaSLars Håkanson, Aktiespararna
  13:10Risker och möjligheter med att investera i SaaSJohan Crona, Cloud Capital
  13:30FlowscapeCEO Peter Reigo
  14:00AppspotrCEO Patric Bottne
  14:30StreamifyCEO Johan Klitkou
  15:00Paus
  15:30Invajo TechnologiesCEO Fredrik Berglund
  16:00EniroCEO Magdalena Bonde
  16:30HoyluCEO Stein Revelsby
  17:00Så analyserar du SaaS-bolagErik Sprinchorn, TIN Fonder, Johan Crona, Cloud Capital. Moderator: Lars Håkanson, Aktiespararna
  17:45Dagens sista tipsLars Håkanson, Aktiespararna

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. Aktiespararna erhåller ekonomisk ersättning från de medverkande bolagen.

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.