Du är här

Småbolagsdagen 11 juni 2018

  wysiwyg_image

  Småbolagsdagen är ett starkt varumärke inom finansbranschen och arrangeras för sjätte året i rad. I år arrangeras Småbolagsdagen av Aktiespararna och evenemanget äger rum den 11 juni på Sheraton Stockholm Hotel. Evenemanget besöks årligen av cirka 400 privatinvesterare och följs live och on demand av tusentals tittare.

  I år medverkar bland annat: Alligator Bioscience, Aspire Global, ChromoGenics, Hanza Holding, Immunicum, Irras, Net Gaming Europe, North Net Connect, Nuevolution, Orexo, Precise Biometrics, QuiaPEG Pharmaceuticals, QuickCool, Redwood Pharma, Ripasso Energy, Seafire, Senzime, Sprint Bioscience, Vicore Pharma Holding, Wilson Therapeutics, CleanTech Invest med flera.

  Mer information om evenemanget kommer löpande att publiceras här, men boka redan nu in den 11 juni i din almanacka! Anmälan öppnar den 2 maj.

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.