Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Småbolagsdagen 2019

  wysiwyg_image

  Småbolagsdagen är ett starkt varumärke inom finansbranschen och arrangeras för sjunde året i rad. Småbolagsdagen arrangeras av Aktiespararna och evenemanget äger rum den 3 juni på Sheraton Stockholm Hotel. Evenemanget besöks årligen av cirka 400 privatinvesterare och följs via livestreaming och on demand av tusentals tittare.

  Bolagspresentationerna sker parallellt i fyra salar med start kl. 08:00. Mellan bolagspresentationerna är det 10 minuters paus då du som besökare har möjlighet att förflytta dig mellan lokalerna, mingla med besökarna på plats och träffa de medverkande bolagen som finns på plats under dagen. 

  För dig som väljer att följa evenemanget via webben är adressen www.aktiespararna.se/tv/live. Där kommer du kunna välja mellan vilken av de fyra salarna du önskar följa. Mellan presentationerna tar du del av vår studiosändning där vi bjuder på intressanta börsprofiler, paneldebatter, aktietips och utbildning.

  Syftet med småbolagsdagen är att skapa en effektiv mötesplats mellan investerare och börsbolag. Vi vill ge dig som investerare möjlighet att lyssna till de medverkande bolagen, göra din röst hörd genom att ställa frågor och mingla med bolagens representanter på plats. Med hjälp av våra moderatorer vill vi ge en saklig och objektiv bedömning om bolagens potential, risker och möjligheter.

  Officiell hashtag: #Småbolagsdagen

  Mer information om evenemanget publiceras löpande under våren. Anmälningsportalen öppnar i maj månad.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.