Du är här

Småbolagsdagen 11 juni 2018

  wysiwyg_image

  Småbolagsdagen är ett starkt varumärke inom finansbranschen och arrangeras för sjätte året i rad. I år arrangeras Småbolagsdagen av Aktiespararna och evenemanget äger rum den 11 juni på Sheraton Stockholm Hotel. Evenemanget besöks årligen av cirka 400 privatinvesterare och följs via livestreaming och on demand av tusentals tittare.

  I år medverkar 57 börsbolag! Presentationerna sker parallellt i fyra salar med start kl. 08:00. Mellan bolagspresentationerna är det 10 minuters paus då du som besökare har möjlighet att förflytta dig mellan lokalerna, mingla med besökarna på plats och träffa de medverkande bolagen som finns på plats under dagen. 

  För dig som väljer att följa evenemanget via webben är adressen www.aktiespararna.se/tv/live. Där kommer du kunna välja mellan vilken av de fyra salarna du önskar följa. Mellan presentationerna tar du del av vår studiosändning där vi bjuder på intressanta börsprofiler, paneldebatter, aktietips och utbildning.

  Syftet med småbolagsdagen är att skapa en effektiv mötesplats mellan investerare och börsbolag. Vi vill ge dig som investerare möjlighet att lyssna till de medverkande bolagen, göra din röst hörd genom att ställa frågor och mingla med bolagens representanter på plats. Med hjälp av våra moderatorer vill vi en saklig och objektiv bedömning om bolagens potential, risker och möjligheter.

  Officiell hashtag: #Småbolagsdagen

  Programmet för dagen

  TidSal 1 – Teknik och energiSal 2 – TeknikSal 3 – Läkemedelsutveckling och bioteknikSal 4 – Cancerbehandlingar och läkemedelsutveckling
  07:30Registreringen öppnar, vi bjuder på frukost
  08:00myTasteFrill HoldingEcoclime Group
  08:40CrowdsoftZenergyEpisurf MedicalPrecise Biometrics
  09:20TagmasterHanza HoldingInitiator Pharma (engelska)Xintela
  10:00GasporoxJosab InternationalRedwood Pharma (engelska)Immunicum (engelska)
  10:40GWS ProductionAcconeerNuevolution (engelska)Alligator Bioscience
  11:20Secits HoldingPiezo MotorOrexoCantargia
  12:00Nexam Chemical HoldingChromoGenics
  12:40Savo-SolarSeafireProlight DiagnosticsSprint Bioscience
  13:20Soltech EnergyahaWorldSenzimeVicore Pharma Holding
  14:00LoudspringAspire Global (engelska)Boule DiagnosticsAnnexin Pharmaceuticals
  14:40Ripasso EnergyNet Gaming EuropeIrrasHandicare
  15:20AbsoliconBublar GroupQuickCoolPharmacolog
  16:00Cortus EnergyCrunchfishAttanaEnorama Pharma
  16:40Nordic Iron OreXM RealityBiovicaScandinavian Realheart
  17:20Copperstone ResourcesZutecSanionaPaneldebatt: politiska incitament för att stötta småföretagandet i Sverige

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.