Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-03-13

Aktiespararnas Summer Campus 2019, 25-27 juni i Tällberg

wysiwyg_image

Hur kommer börsen att utvecklas framöver? Hur förvaltar man sitt kapital bäst i nuläget och hur hittar man intressanta aktier? Är det här frågor som intresserar dig? I så fall kan Aktiespararnas Summer Campus 2019 i härliga Tällberg vara något för dig.

 

Under tre lärorika dagar kommer du att få ta del av unika föreläsningar av ytterst kompetenta personer. Dessa kommer dels att beröra omvärldsfaktorer som påverkar börsen, men också teori och praktik om hur du blir en vassare placerare. Självklart kommer du också att få en rad tips om vilka aktier som är köpvärda.

 

Summer Campus avnjuts i trevligt och aktieintresserat sällskap på populära Hotel Dalecarlia i Tällberg, Dalarna den 25 - 27 juni.

 

 

Föreläsare:

wysiwyg_image

Peter Malmqvist
Aktiespararnas analysexpert och chef för Analysguiden visar intressanta modeller för att prognosticera börsen, och går igenom sina favoriter när det gäller nyckeltal. Han kommer också att presentera sin syn på det aktuella läget gällande börsen, räntor och konjunkturen, och leverera intressanta aktietips.

wysiwyg_image

Tobbe Rosén
Populäre tradern och utbildaren Tobbe Rosén har handlat aktivt med aktier i över 30 år. På Summer Campus kommer han att visa hur du väldigt enkelt kan göra riktigt bra aktieaffärer. Tobbe kommer att visa bra och fungerande strategier för både lång- och kortsiktigt ägande. Han presenterar också en marknadsanalys och aktietips, och analyserar aktier utifrån deltagarnas önskemål tillsammans med Gunnar Ek och Ola Jansson.

wysiwyg_image

Christina Engelen
Christina är ordförande i Aktiespararnas lokalavdelning i Västerås och driver ett kvinnonätverk, genom en diskussionsgrupp på Facebook, som heter ”Tjejer som gillar aktier”. Gruppen har drygt 18.000 medlemmar, kvinnor från hela landet i alla åldrar och från nybörjare till mångårigt erfarna. Som självlärd har Christina gått från enkel aktieamatör till att hålla kurser och ordna event och studiebesök inom aktie- och fondtemat. Hon har aktier och börs som största intresse och brinner för att få fler kvinnor aktiva med sitt privatsparande. Christina kommer att berätta hur du kan lägga upp ett sparanade för barn och barnbarn.

wysiwyg_image

Jonas Olavi
Jonas, som är nordiskt allokeringsansvarig på Alfred Berg, kommer under rubriken "Praktisk allokering - en guide till framgångsrika placeringar" dela med sig av sin marknadssyn och hur en global portfölj bör se ut i dagens börsklimat. Vilka tillgångsslag kan bidra positivt till avkastningen och vilka ska man undvika? Han kommer också att tala om vilka investeringsteman som ser intressantast ut och ge förslag på köpvärda aktier.

wysiwyg_image

Kristina Kamp
Kristina är pensionsekonom på minPension och sedan många år tillbaka krönikör i tidningen Aktiespararen. Där ger hon intressanta tips till Aktiespararnas medlemmar om hur de kan tänka för att optimera sitt pensionssparande. På Summer Campus kommer Kristina att prata om hur börsen och olika livsval påverkar pensionen.   

wysiwyg_image

Per H Börjesson
Per H är Spiltans grundare, vd och huvudägare och han kommer under Summer Campus berätta om Spiltans fantastiska resa från starten till nuläge. Hur ser investeringsstrategin ut och hur väljer Spiltan ut vilka bolag man ska investera i? Per H kommer också att lämna en rapport från årets stämma i Warren Buffetts bolag Berkshire Hathaway och berätta vilka svenska företag som passar in i Buffetts investeringsfilosofi.

wysiwyg_image

Carl-Henrik Söderberg, Christoffer Ahnemark och Dag Rolander
Trion syns i varje nummer av tidningen Aktiespararen och skriver såväl aktie- som makroanalyser och intressanta djupdykningar. På Summer Campus kommer de att dela med sig av sin makrosyn och även prata om de portföljer de managerar i Aktiespararnas tidning och på webben. Många köptips, och många skratt, utlovas från denna glada trio.

wysiwyg_image

Gunnar Ek
Gunnar är Aktiespararnas legendariske bolagsbevakare och han har gedigna kunskaper om de svenska börsbolagen. Därför är han också en framgångsrik aktieinvesterare. Gunnar kommer att berätta vad han fokuserar på när han väljer aktier och även ge sin syn på det aktuella börsläget. Han kommer också att vara moderator under Summer Campus och analysera aktier utifrån deltagarnas önskemål tillsammans med Tobbe Rosén och Ola Jansson.

wysiwyg_image

Ola Jansson
Hur kommer man fram till vilka av den svenska börsens 860 bolag man ska investera i? Detta är något som Aktiespararnas utbildningschef Ola Jansson kommer att visa med hjälp av analysprogrammet Hitta kursvinnare. Ola lär dig också grunderna i fundamental och teknisk aktieanalys och analyserar sedan aktier utifrån deltagarnas önskemål tillsammans med Tobbe Rosén och Gunnar Ek.

Utöver nämnda föreläsare kommer du att få höra intressanta företagspresentationer från Sandvik, Clas Ohlson, Instalco och FM Mattsson Mora Group. Det blir också en guidad promenad i Tällberg och den som vill kan på torsdagseftermiddagen göra ett studiebesök hos Clas Ohlson i Insjön. 

Vem riktar sig Summer Campus till? 
Summer Campus passar de flesta, men du har störst utbyte om du har hållit på med aktier ett tag och inte är en nybörjare.
   

Avgift för Summer Campus
Ordinarie pris: 2.990 kr.
Medlem i Aktiespararna: 1.990 kr.
Priserna inkluderar tre luncher och fika alla dagar.

 

wysiwyg_image

Boende
Behöver du boende i samband med Aktiespararnas Summer Campus går detta att ordna på Hotel Dalecarlia, där själva Campus hålls. Två övernattningar inklusive två frukost och två middagar kostar 2.200 kr för del i dubbelrum, och 2.800 kr i enkelrum. Rummen har fyrstjärnig standard, eget badrum och egen toalett.

 

Summer Campus hålls den 25 - 27 juni på Hotel Dalecarlia i Tällberg, Dalarna. Starttid på tisdagen den 25 juni är 12.00 och det hela pågår till 15.00 på torsdagen den 27 juni. Anmäl dig på formuläret, som du når via länken nedan. Antalet platser är begränsat. Anmälan är bindande, men du kan överlåta din plats om du får förhinder. Du betalar för Summer Campus i samband med din anmälan. OBS! Önskar du boende på Hotel Dalecarlia anmäler du detta i formuläret, men betalar till hotellet i samband med incheckning.

 

Hotel Dalecarlia ligger väldigt vackert i Tällberg, som ligger mellan Leksand och Rättvik i Dalarna. Enklast kommer du dit genom att åka bil, men du kan också ta tåget nästan ända fram. Tågstationen ligger två kilometer från hotellet.

 

Anmälningsformulär

 

Frågor om Aktiespararnas Summer Campus besvaras av: 

Henriette Lindholm, Aktiespararna
E-post: henriette.lindholm@aktiespararna.se

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.