Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Lärarledda utbildningar
Lägg grunden till framgångsrika placeringar. Vi har kurser på alla nivåer och väldigt duktiga lärare. Välj om du vill gå en grundkurs, en kurs om Hitta kursvinnare, en kurs om årsredovisningar eller en kurs om trading.
Digitala utbildningar
Aktiespararnas digitala utbildningsportal för dig som medlem. Lär dig mer om aktier, pension och fonder när det passar just dig.
Böcker
Köp böcker från förlag Aktiespararna. Köp böcker som; Bli grymt rik på aktier!; Investera som mästarna ; Så här kan alla svenskar bli miljonärer ; Så här blev Warren Buffett världens rikaste person m.fl.
På din ort
Vi är lokala på många platser runt om i landet. Välkommen att besöka våra hemsidor och kontakta någon av våra många lokalavdelningar. Läs mer om aktiviteter, och vad som händer i just din lokalavdelning!
Ordlista
Här finner du förklaringar på ord och termer rörande aktier och fonder.
Sparfilosofi & Aktiesparklubb
Följ Aktiespararnas sparfilosofi och öka chanserna rejält på att få en god avkastning på dina aktier. Läs även mer om hur man startar och driver en aktiesparklubb.
Grunder & Fördjupningar
För dig som är medlem i Aktiespararna och gillar att läsa finns här ett antal grundläggande och fördjupande texter om aktier, fonder och pensionssparande. Lycka till i din strävan att nå ditt ekonomiska sparmål.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.