Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Del 1 & 2: Att undvika vanliga fällor och börja spara
I den första delen av Aktiespararnas sparskola "10 första stegen mot att bli rik" ger Göte "Sparmagistern" Brunasso tips hur du som ny sparare kan undvika att ramla ned i vanliga fällor.
Del 3: Så utnyttjar du Ränta-på-ränta-effekten
I den tredje delen av Aktiespararnas sparskola "10 första stegen mot att bli rik" förklarar Göte "Sparmagistern" Brunasso hur du som investerare kan lära dig att utnyttja "Världens åttonde underverk"!
Del 4: ISK – ett enklare sätt att spara
Hur gör du för att öppna ett ISK-konto? Varför är sparformen så användbar och hur gör du som sparare för att bäst dra nytta av den?
Del 5: Därför ska du spara långsiktigt
Göte reder ut vikten av långsiktighet – en nyckelfaktor i ett framgångsrikt aktiesparande – i den femte delen av Aktiespararnas sparskola "10 första stegen mot att bli rik".
Del 6: En perfekt start
Göte "Sparmagistern" Brunasso reder ut varför fondsparande kan vara en utomordentlig inledning på din resa som investerare!
Del 7: Aktierna och fonderna som är bäst att köpa
I den sjunde delen av Aktiespararnas sparskola "10 första stegen mot att bli rik" går Göte "Sparmagistern" Brunasso igenom vilken typ av aktier och fonder som är bäst för en ny sparare att investera i.
Del 8: Så investerar du i aktier och fonder
Det är inte svårt att köpa aktier eller fonder. Men som ny sparare behöver du veta hur du ska göra. I den åttonde delen av förklarar Göte hur du går till väga.
Del 9: Lägg grunden för egen analys – steg 1
Hur gör du för att analysera ett specifikt bolag och en viss aktie? I första steget, den nionde delen totalt, går Göte igenom hur du får till en grundlig fundamental analys.
Del 10: Lägg grunden för egen analys – steg 2
I den sista delen går Göte igenom hur du som sparare kan använda dig av teknisk analys. Hur gör du för att dra nytta av verktyget och bli en bättre investerare?