Bli medlem
Bli medlem
2018-04-09

Abonnemang Hitta Kursvinnare

wysiwyg_image

Vilket abonnemang av Hitta kursvinnare skall du välja?
Med Hitta kursvinnare förbättrar du dina förutsättningar att hitta intressanta vinnaraktier. Något som många framgångsrika användare gärna skriver under på. Abonnemanget löper under 12 månader. Hitta kursvinnare finns i tre olika abonnemangsnivåer: Bas, Pro och Pro Plus. Alla tre utformade för att passa just dina behov av ett optimalt och enkelt beslutsstöd för dina aktieaffärer.

 

Nyteckning av abonnemang
När du bestämt dig för vilket abonnemang du vill ha beställer du det via formuläret nedan. I samband med beställningen får du ett mail med länkar för nedladdning av programmet. Du följer enkelt de instruktioner som ges. Första gången du loggar in i Hitta kursvinnare så gör du det med ditt namn och medlemsnummer i Aktiespararna. Om du provar på programmet gratis som icke-medlem så får du ett mail med nedladdningslänk samt ett system-genererat användarnummer istället för medlemsnummer.

 

Förlänga eller uppgradera
När det återstår 30 dagar av din abonnemangsperiod får du en påminnelse inne i programmet, att det är dags att förlänga. Enkelt och smidigt. Du kan också då, eller när som helst för den delen, välja att uppgradera ditt abonnemang till någon av de mer avancerade abonnemangen Pro eller Pro Plus. Återstoden av ditt nuvarande abonnemang tillgodoräknas och du betalar endast för mellanskillnaden.

 

Avsluta abonnemanget
Om du av någon anledning vill avsluta ditt Hitta kursvinnare-abonnemang före löptidens utgång, behöver du inte göra något. Abonnemanget avslutas automatiskt vid periodens slut. Observera att Aktiespararna inte återbetalar några pengar för ditt i förtid avslutade abonnemang.

 

Installera programmet på nytt
Om du har behov av att ominstallera programmet (vid byte av dator, datorkrasch eller liknande) kan du alltid ladda hem programmet på nytt. Enklast går du via länken Nedladdningscentral, se nedan. Där finns programmet för nedladdning. Du använder givetvis samma användarnummer som tidigare, vid ominstallationen.

 

Prova programmet gratis
Som medlem i Aktiespararna har du möjlighet till att prova Hitta kursvinnare Bas kostnadsfritt i 90 dagar. Är du inte medlem kan du prova i 10 dagar.

 

Beställningsformulär för nyteckning/förlängning/uppgradering

 

Prova gratis för medlem

 

Nedladdningscentral