Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Spara smartare med Aktiespararna

Som medlem i Aktiespararna får du råd, verktyg och inspiration som hjälper dig att förverkliga dina spardrömmar. Kom igång på din nivå!

 

Start – Kom igång från grunden med Aktieskolan.

Bas – Skapa en sparvana som får pengarna att växa

Premium – Optimera ditt sparande

Vi hjälper dig optimera ditt sparande
Som Premiummedlem får du tillgång till Aktiespararnas samlade kompetens genom allt vårt material som finns i Start och Bas, som färdiga portföljer att följa och ta efter - Ställ dina frågor direkt till våra experter - Inspiration & utbildning på våra event och aktieträffar samt alla extra värden som du kan läsa om på denna sida.

Korta Portföljen med mig Christoffer. Jag kommer att gå dit möjligheterna tar mig. Strategin är opportunistisk och processen analysdriven. Tempot är högt och portföljen koncentrerad – precis som jag gillar det!

Vårt magasin Aktiespararen direkt hem till dig i brevlådan.
9 nummer varje år fullmatade med aktieanalyser och börsmaterial från våra egna analytiker. Spännande möten med börsbolagens vd:ar och fondförvaltare. Aktiespararen är helt enkelt magasinet för dig som gillar placeringar och vill lära dig mer om aktier, börsen och fonder.
Aktieskolan Premium
Vi har kurser på alla nivåer. Som premiummedlem har du tillgång till alla digitala kurser, välj tex om du vill gå en grundkurs, en kurs om Hitta kursvinnare, årsredovisningar eller en kurs om trading.
Analysverktyget Hitta kursvinnare Start
Hitta kursvinnare Start innehåller de svenska Large cap-aktierna och modulerna Nyckeltalssorteraren, Kurslista, Fundamental analys, Teknisk analys och Portföljhanteraren. Kursdata uppdateras en gång per dag.
Alla våra analytikers portföljer att inspireras av eller ta efter
Som Premiummedlem har du tillgång till alla våra olika portföljer som vi sätter samman utifrån olika strategier och sparmål. Våra olika sparprofilers portföljer ser du i realtid hur de utvecklas.
Exklusiva analyser, rekommendationer och råd från våra analytiker
Aktiespararnas redaktion bevakar marknaden och ger dig som premiummedlem löpande rekommendationer och råd hur du ska agera i rådande börsläge.
Så investerar vi
Låt dig inspireras av Aktiespararnas sparprofiler. Våra sparprofiler har en varsin portfölj med olika inriktningar med avsikten att erbjuda dig som medlem olika typer av investeringsstrategier beroende på var du befinner dig i ditt sparande, din riskprofil, dina intressen och din tidshorisont.
Inspiration och kunskap i vår digitala aktietidning Aktiespararen
Aktiespararen är en tidning för dig som vill lära dig mer om aktier, börsen och fonder. Du får också läsa fördjupade artiklar om aktuella trender och möter spännande profiler. Tidningen finns att läsa via sajten och som app i App Store eller Google Play.
Aktieskolan BAS
Tillgång till våra digitala utbildningar upp till nivå Bas. Här finns allt från grundkurser till fördjupande kunskap inom tex analys och strategi.
Rabatter på aktiehandel
Som medlem i Aktiespararna har du tillgång till flera olika förmåner. Bland annat får du genom Aktieinvest extra förmånliga priser med höga rabatter på aktiehandel. Som medlem får du tex 20 procent rabatt på fondavgiften på Aktiespararna Direktavkastning. Hos Aktieinvest kan du spara i aktier, fonder och färdiga aktie- och fondportföljer.
Aktiespararnas Sparbox - enklaste sättet att spara
Aktiespararnas Sparbox är ett avgiftsfritt månadssparande i aktier exklusivt för via medlemmar via Aktieinvest. Placeringsstrategin bygger på god riskspridning och direktavkastning, samt möjlighet till tillväxt, genom att investera i lågt värderade bolag.

Med över 100 avsnitt i ryggen kommer Aktiepodden ut varannan måndag där våra analytiker diskuterar börs och aktier

Träffas och utvecklas på våra lokala träffar och event
Aktiespararna anordnar årligen ca 900 aktieträffar och evenemang runtom i Sverige. Spännande möten med aktuella börsnoterade bolag och analyser av våra experter, intressanta seminarier och paneldebatter.
Fråga våra experter
Som medlem får du vägledning i ditt sparande av Aktiespararnas experter. Vänd dig till oss när du har frågor om sparande, pension, familjerätt, deklaration eller aktiebeskattning.
Aktieskolan med Calle
Att köpa sina första fonder och aktier kan kännas både läskigt och överväldigande. Säkert har du många funderingar. I aktieskolan med mig Calle hjälper jag dig steg för steg att komma igång med ditt sparande, och när vi är färdiga så har du skapat din första aktieportfölj! Aktieskolan är i sju steg och varje steg innehåller tre delar, -Utbildningsfilmer -Förklarande artiklar -Checklistor. Du kan välja att få kursen som mail två gånger i veckan (standard) eller gå den i din egen takt.
Spartips och motivation för att komma igång med ditt sparande
Calle från Aktieskolan och hans kollega Mohammed ska spara ihop till en miljon kronor. Följ deras podd för inspiration, spartips och motivation för att komma igång med ditt sparande. Alla kan spara i aktier!
Sparinspiration
Via Aktiespararnas INSTA gram konto Live med Calle & Mohammed kan du regelbundet få svarar på dina frågor.

"Hur vet jag vilka investeringar som är bra? Tänk om jag förlorar alla mina pengar? I aktieskolan ger jag Calle dig svar och hjälper dig steg för steg att komma igång.”

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.