Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Förverkliga dina spardrömmar med Aktiespararna!

Vi hjälper dig oavsett kunskapsnivå att bli en bättre aktie- och fondsparare. Kunskap är, och kommer alltid att vara, den smartaste vägen till ett bra aktie- och fondsparande. Vi är en oberoende medlemsorganisation som du kan luta dig emot, låta dig inspireras och ta råd av.

 

Se nedan vad som ingår i våra olika medlemskap.

 

Premium
VALFRIHET - Fördjupande kunskap, analyser direkt när de publiceras. Digitala verktyg, utbildningar och träffar. Oavsett intresse och tid så hittar du allt vårt innehåll här. Tillgång till alla våra portföljer och analyserna bakom samt utbildningar inom specialområden och vårt magasin Aktiespararen i brevlådan. Samt allt som ingår i Start och Bas medlemskapen.
Bli den bästa investeraren du kan vara!
Aktiespararnas utbildningsportal med onlinekurser är tillgänglig för dig som medlem. Lär dig allt från grunderna till analys och strategi.
Det kompletta analysverktyget
Verktyget som tillåter dig att söka fram och analysera börsbolag utifrån de exakta egenskaper och attribut som just du letar efter. Nyckeltalssorterare, kurslistor och analysverktyg. För dig som premiummedlem kan du sätta i gång här.
Vår mest populära portfölj!
Som Premium-medlem har du förmånen att kunna följa Korta Portföljen för att inspireras till spännande affärer. Tempot är högt och portföljen koncentrerad.
Tidningen hem i brevlådan
Nordens största aktie- och fondmagasin rakt ner i fickan och hem i brevlådan. Som premium-medlem får du Aktiespararen hem i brevlådan samt kan läsa den i appen Aktiespararen eller på hemsidan.
Köp det här. Sälj det här.
Vi håller dig som medlem uppdaterad och förser dig med aktieanalytikernas bästa tips. Häng med på investeringsmöjligheter och undvik de största misstagen.
För avkastning, till barnen eller pensionen?
Som medlem har du tillgång till våra portföljer som vi sätter samman utifrån olika strategier och sparmål. Spana in dom här!
Unik mötesplats för småsparare och börsbolag
Aktiespararna arrangerar intervjuer, paneler, Aktiedagar, Fondkvällar, Aktiefåtöljen och mycket annat. Se vad som händer just nu.
Erbjudanden och rabatter från samarbetspartners
Som medlem i Aktiespararna har du tillgång till flera olika förmåner. Bland annat får du som Premium-medlem 300 kronor att börja investera hos fondplattformen Savr och på Aktieinvest har du tillgång till extra förmånliga priser med höga rabatter på aktiehandel. Som medlem får du tex 20 procent rabatt på fondavgiften på Aktiespararna Direktavkastning. Hos Aktieinvest kan du spara i aktier, fonder och färdiga aktie- och fondportföljer.
BAS
LÄTTFÖRSTÅELIGT & GUIDANDE - Vi håller vi dig uppdaterad och ger dig råd om hur du ska agera samt tips på köpvärda aktier. Färdiga portföljer att ta efter eller inspireras av som vi följer upp veckovis. Möjlighet att utveckla din kunskap i vår digitala aktieskola.
Lär dig mer i vår online akademi
Aktiespararnas utbildningsportal med onlinekurser är tillgänglig för dig som medlem. Lär dig allt från grunderna till analys och strategi.
För avkastning, till barnen eller pensionen?
Som medlem har du tillgång till våra portföljer som vi sätter samman utifrån olika strategier och sparmål. Spana in dom här!
Tidningen rakt ner i fickan
Nordens största aktie- och fondmagasin rakt ner i fickan. Som bas-medlem har du tillgång till tidningen online och i appen Aktiespararen.
Nätverk, möten och event
Unika möjligheter för våra medlemmar att mötas, både fysiskt och digitalt. Kolla in kalendariet för att se vad som händer just nu.
Erbjudanden och rabatter från samarbetspartners
Som medlem i Aktiespararna har du tillgång till flera olika förmåner. Bland annat får du genom Aktieinvest extra förmånliga priser med höga rabatter på aktiehandel. Som medlem får du tex 20 procent rabatt på fondavgiften på Aktiespararna Direktavkastning. Hos Aktieinvest kan du spara i aktier, fonder och färdiga aktie- och fondportföljer.
Start
KOM IGÅNG PÅ 5 VECKOR - Kunskap som leder till att du skapar din första aktie- och fondportfölj. Calle hjälper dig i Aktieskolan att steg för steg komma igång med ditt sparande.
Din första utbildning!
Att köpa sina första fonder och aktier kan kännas både läskigt och överväldigande. Säkert har du många funderingar. I Aktieskolan med (mig) Calle hjälper jag dig steg för steg att komma igång med ditt sparande, och när vi är färdiga så har du skapat din första aktieportfölj! Aktieskolan är i sju steg och varje steg innehåller tre delar, - Utbildningsfilmer - Förklarande artiklar - Checklistor. Du kan välja att få kursen som mail två gånger i veckan (standard) eller gå den i din egen takt här.
Spartips och motivation för att komma igång med ditt sparande
Calle från Aktieskolan och hans kollega Mohammed ska spara ihop till en miljon kronor. Följ deras podd för inspiration, spartips och motivation för att komma igång med ditt sparande. Alla kan spara i aktier!

"Hur vet jag vilka investeringar som är bra? Tänk om jag förlorar alla mina pengar? I aktieskolan ger jag Calle dig svar och hjälper dig steg för steg att komma igång.”