Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Erbjudande och rabatter

Som medlem i Aktiespararna får du förmåner värda tusentals kronor.

 

 

Förmånliga priser på aktie- och fondhandel

Som medlem i Aktiespararna får du genom värdepappersbolaget, Aktieinvest, extra förmånliga priser med höga rabatter på aktiehandel. 

Hos Aktieinvest kan du spara i aktier, fonder och färdiga aktie- och fondportföljer. Kontakta Aktieinvest och ange medlemsnummer för att de förmånliga priserna ska gälla. Som medlem får du 20 procent rabatt på fondavgiften på Aktiespararna Direktavkastning, läs mer om det här. 

Förmånliga försäkringar via Aktiespararna Medlemsförsäkring

Du har som medlem i Aktiespararna  trygga och prisvärda medlemsförsäkringar för bil, villa, fritidshus, hem, husbil, husvagn, släpvagn, fritidsbåt och olycksfall. Försäkringarna är kryddade med extra fördelar, och du kan få upp till 20 % rabatt.

Förmånlig drivmedelsrabatt på Preem

Med Preem Mastercard Aktiespararna får du som medlem 45 öre i drivmedelsrabatt på Preems bemannade och automatstationer, 0,5 % bonus på alla köp du gör utanför Preem och du får 20 % i rabatt på biltvätt, gasol och biltillbehör som spolarvätska och motorolja. Dessutom ingår en tanka-fel-försäkring, kompletterande reseförsäkring, 1,6 % i sparränta upp till 15 000 kronor samt medlemskap i Preem Förmånsprogram med events, förmånlig webbshop med mera. Kortet har en månadsavgift på 29kr/månad från och med den 1 september 2019. Kompletta villkor hittar du på vår hemsida. Detta är kortet för dig som tankar relativt ofta och vill ha ett kort med många förmåner 

Ny information till dig som har eller vill skaffa Aktiespararnas Preem-kort - klicka här.

Rabatt på juridisk rådgivning
Få hjälp med familjejuridiska frågor. Som medlem i Aktiespararna erbjuds du rabatt på familjejuridisk rådgivning från Familjens Jurist.
Böcker
Köp böcker från förlag Aktiespararna. Köp böcker som; Bli grymt rik på aktier!; Investera som mästarna ; Så här kan alla svenskar bli miljonärer ; Så här blev Warren Buffett världens rikaste person m.fl.
Fri tillgång till Hitta Kursvinnare i 90 dagar
Som ny medlem får du prova analysprogrammet Hitta kursvinnare i 90 dagar, vilket är ett unikt aktieanalysprogram och ett utmärkt hjälpmedel när det gäller att fatta beslut om aktieaffärer. Inte minst när det gäller stock picking - att hitta undervärderade bolag oavsett bransch.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.