Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Erbjudande och rabatter

Som medlem i Aktiespararna får du förmåner värda tusentals kronor.

 

 

Förmånliga priser på aktie- och fondhandel

Som medlem i Aktiespararna får du genom värdepappersbolaget, Aktieinvest, extra förmånliga priser med höga rabatter på aktiehandel. 

Hos Aktieinvest kan du spara i aktier, fonder och färdiga aktie- och fondportföljer. Kontakta Aktieinvest och ange medlemsnummer för att de förmånliga priserna ska gälla. Som medlem får du 20 procent rabatt på fondavgiften på Aktiespararna Direktavkastning, läs mer om det här. 

Exklusiva funktioner i Save By Bell

Save By Bell är Aktiespararnas smarta app som dagligen ger användaren köp- och säljsignaler i mobilen utifrån noggrant utvalda strategier. Två av appens funktioner är exklusiva för Aktiespararnas medlemmar. Bland annat den populära funktionen ”Mina aktier”.

300 kronor till dig som Premiummedlem

Aktiespararna finns för dig som medlem i allt vi gör. Vi har länge drivit frågan att öka transparens kring provisionerna i olika fonder. Genom att synliggöra de kostnader som finns för dig som sparare så har du lättare att göra rationella beslut som sparare och investerare.  Vi är därför extra glada att kunna erbjuda dig som medlem 300:- i startpremie om du blir kund i fondtorget SAVR.

 

Förmånliga försäkringar via Aktiespararna Medlemsförsäkring

Du har som medlem i Aktiespararna  trygga och prisvärda medlemsförsäkringar för bil, villa, fritidshus, hem, husbil, husvagn, släpvagn, fritidsbåt och olycksfall. Försäkringarna är kryddade med extra fördelar, och du kan få upp till 20 % rabatt.

Rabatt på juridisk rådgivning
Få hjälp med familjejuridiska frågor. Som medlem i Aktiespararna erbjuds du rabatt på familjejuridisk rådgivning från Familjens Jurist.
Böcker
Köp böcker från förlag Aktiespararna. Köp böcker som; Bli grymt rik på aktier!; Investera som mästarna ; Så här kan alla svenskar bli miljonärer ; Så här blev Warren Buffett världens rikaste person m.fl.
Fri tillgång till Hitta Kursvinnare i 90 dagar
Som ny medlem får du prova analysprogrammet Hitta kursvinnare i 90 dagar, vilket är ett unikt aktieanalysprogram och ett utmärkt hjälpmedel när det gäller att fatta beslut om aktieaffärer. Inte minst när det gäller stock picking - att hitta undervärderade bolag oavsett bransch.