Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Medlemsförmåner

Som medlem i Aktiespararna får du förmåner värda tusentals kronor.

 

 

Tidningen aktiespararen

Du får 9 nummer av Aktiespararen som ökar dina kunskaper om börsen, aktier och fonder.

Aktiespararen är Nordens största aktie- och fondmagasin med 130 000 läsare.

Aktiespararen vilar på tre ben:

  • rådgivning
  • opinionsbildning
  • utbildning

Med hjälp av Aktiespararen får du ta del av intervjuer med näringslivets tungviktare, oberoende analyser, köp- och säljråd, skatterådgivning samt allehanda information om den svenska marknaden för aktier, fonder och andra relaterade värdepapper.

Utbildningar

Missa inte våra digitala och fysiska utbildningar!

Lägg grunden till framgångsrika placeringar. Vi har kurser på alla nivåer och väldigt duktiga lärare. Välj om du vill gå en grundkurs, en kurs om Hitta kursvinnare, en kurs om årsredovisningar eller en kurs om trading.

Förmånliga priser på aktie- och fondhandel

Som medlem i Aktiespararna får du genom värdepappersbolaget, Aktieinvest, extra förmånliga priser med höga rabatter på aktiehandel. 

Hos Aktieinvest kan du spara i aktier, fonder och färdiga aktie- och fondportföljer. Kontakta Aktieinvest och ange medlemsnummer för att de förmånliga priserna ska gälla. Som medlem får du 20 procent rabatt på fondavgiften på Aktiespararna Direktavkastning, läs mer om det här. 

Spara smart och gratis i Smartbox

Smartbox är Sveriges första avgiftsfria månadssparande i aktier. Placeringsstrategin bygger på Aktiespararnas Gyllene regler och analysprogrammet Hitta kursvinnare.

Innehållet i Smartbox är aktier med god riskspridning och direktavkastning, samt möjlighet till tillväxt genom att investera i lågt värderade bolag. Endast medlemmar i Aktiespararna och Unga Aktiesparare kan spara i Smartbox.

Fri tillgång till analysprogrammet Hitta kursvinnare i 90 dagar

Som ny medlem får du prova analysprogrammet Hitta kursvinnare i 90 dagar, vilket är ett unikt aktieanalysprogram och ett utmärkt hjälpmedel när det gäller att fatta beslut om aktieaffärer. Inte minst när det gäller stock picking - att hitta undervärderade bolag oavsett bransch.

Förmånliga försäkringar via Aktiespararna Medlemsförsäkring

Du har som medlem i Aktiespararna  trygga och prisvärda medlemsförsäkringar för bil, villa, fritidshus, hem, husbil, husvagn, släpvagn, fritidsbåt och olycksfall. Försäkringarna är kryddade med extra fördelar, och du kan få upp till 20 % rabatt.

Få råd av Aktiespararnas experter

Som medlem får du vägledning i ditt sparande av Aktiespararnas experter. Vänd dig till oss när du har frågor om sparande, pension, familjerätt, deklaration eller aktiebeskattning. Du kan ställa dina frågor under något av våra regelbundet återkommande chatt-tillfällen. Vilka datum som chattarna går av stapeln kommuniceras i Tidningen Aktiespararen samt på aktiespararna.se.

Medlemsrabatt på Dagens industri

Låt några av Sveriges bästa börsanalytiker ge dig träffsäkra råd och analyser dygnet runt och följ dina placeringar i realtid

Som prenumerant får du tillgång till Di:s totala börsutbud. Du får exklusiv access till 1100 aktiekurser på di.se och möjlighet att följa de stora börshändelserna och dina investeringar i realtid. Tillsammans med Di:s nyheter och börsanalyser, bolags- och trendrapporter har du därmed en god grund för bra investeringsbeslut.

BÖRJA UTFORSKA Di:s stora börsinnehåll redan idag – beställ Di för 79 kr första månaden, därefter 35 % rabatt i 12 månader.

Medlemsrabatt på Veckans Affärer

I Veckans Affärer kan du läsa om de mest spännande nytänkarna som bygger framtidens hållbara affärer, de viktigaste internationella affärstrenderna och hur de påverkar dina affärer. Få rankningar och listningar av näringslivets hetaste branscher, företag och personer och affärsstrategierna du ska inspireras av eller undvika. Närgångna personporträtt av maktspelarna, storbolagscheferna, innovatörerna och entreprenörerna. Och inte minst – granskningar och avslöjanden som väcker uppmärksamhet.

50% rabatt på en helårs-prenumeration

Förmånlig drivmedelsrabatt på Preem

Med Preem Mastercard Aktiespararna får du som medlem 45 öre i drivmedelsrabatt på Preems bemannade och automatstationer, 0,5 % bonus på alla köp du gör utanför Preem och du får 20 % i rabatt på biltvätt, gasol och biltillbehör som spolarvätska och motorolja. Dessutom ingår en tanka-fel-försäkring, kompletterande reseförsäkring, 1,6 % i sparränta upp till 15 000 kronor samt medlemskap i Preem Förmånsprogram med events, förmånlig webbshop med mera. Kortet har en månadsavgift på 29kr/månad från och med den 1 september 2019. Kompletta villkor hittar du på vår hemsida. Detta är kortet för dig som tankar relativt ofta och vill ha ett kort med många förmåner 

Ny information till dig som har eller vill skaffa Aktiespararnas Preem-kort - klicka här.

Utbildningstillfällen och över 1000 aktieträffar

Aktiespararna anordnar årligen över 900 aktieträffar och evenemang runtom i Sverige för att ge dig som placerare bättre beslutsunderlag i dina aktieaffärer. På aktiviteterna möter du bland annat aktuella börsnoterade bolag och får analyser av aktiemarknaden. Du får även lyssna till intressanta seminarier och paneldebatter.

Rabatt på juridisk rådgivning
Få hjälp med familjejuridiska frågor. Som medlem i Aktiespararna erbjuds du rabatt på familjejuridisk rådgivning från Familjens Jurist.
Aktiespararnas portföljer
Få tips och inspiration av Aktiespararnas olika aktie- och fondportföljer.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.