Du är här

Medlemsförmåner

Som medlem i Aktiespararna får du förmåner värda tusentals kronor. Ett års medlemskap i Aktiespararna kostar endast 595 kronor.

 

 

Tidningen aktiespararen

Du får 9 nummer av Aktiespararen som ökar dina kunskaper om börsen, aktier och fonder.

Aktiespararen är Nordens största aktie- och fondmagasin med 130 000 läsare.

Aktiespararen vilar på tre ben:

  • rådgivning
  • opinionsbildning
  • utbildning

Med hjälp av Aktiespararen får du ta del av intervjuer med näringslivets tungviktare, oberoende analyser, köp- och säljråd, skatterådgivning samt allehanda information om den svenska marknaden för aktier, fonder och andra relaterade värdepapper.

Utbildningar

Missa inte våra digitala och fysiska utbildningar!

Lägg grunden till framgångsrika placeringar. Vi har kurser på alla nivåer och väldigt duktiga lärare. Välj om du vill gå en grundkurs, en kurs om Hitta kursvinnare, en kurs om årsredovisningar eller en kurs om trading.

Förmånliga priser på aktie- och fondhandel

Som medlem i Aktiespararna får du genom vårt eget värdepappersbolag, Aktieinvest, extra förmånliga priser med höga rabatter på aktiehandel. 

Hos Aktieinvest kan du spara i aktier, fonder och färdiga aktie- och fondportföljer. Kontakta Aktieinvest och ange medlemsnummer för att de förmånliga priserna ska gälla.

Utbildningstillfällen och över 900 aktieträffar

Aktiespararna anordnar årligen över 900 aktieträffar och evenemang runtom i Sverige för att ge dig som placerare bättre beslutsunderlag i dina aktieaffärer.

På aktiviteterna möter du bland annat aktuella börsnoterade bolag och får analyser av aktiemarknaden. Du får även lyssna till intressanta seminarier och paneldebatter.

Fri tillgång till analysprogrammet Hitta kursvinnare i 90 dagar

Som ny medlem får du prova analysprogrammet Hitta kursvinnare i 90 dagar, vilket är ett unikt aktieanalysprogram och ett utmärkt hjälpmedel när det gäller att fatta beslut om aktieaffärer. Inte minst när det gäller stock picking - att hitta undervärderade bolag oavsett bransch.

Förmånliga försäkringar via Aktiespararna Medlemsförsäkring

Du har som medlem i Aktiespararna  trygga och prisvärda medlemsförsäkringar för bil, villa, fritidshus, hem, husbil, husvagn, släpvagn, fritidsbåt och olycksfall. Försäkringarna är kryddade med extra fördelar, och du kan få upp till 20 % rabatt.

Rådgivning inom sparande och pension

Som medlem i Aktiespararna får du vägledning i ditt sparande med hjälp av Aktiespararnas sparexperter.

Du kan vända dig till sparexperterna om du har frågor kring bland annat sparande, tjänstepension, premiepension, konsumenträtt samt kontakter med banker eller myndigheter. Direkta placeringsråd ges dock ej.

Medlemsrabatt på Affärsvärlden

Affärsvärlden ger sina läsare varje vecka djupare inblick i börsmarknaden med våra börsrekommendationer, analyser och nyheter.

Du får djuplodande reportage om de svenska börsbolagen, intervjuer med de tyngsta makthavarna och livsstilsreportage om vin, jakt, konst och bilar. Som medlem i Aktiespararna kan du prenumerera på 40 nr av Affärsvärlden för 2859 kr (ord pris 4765 kr).

Medlemsrabatt på Dagens industri

Med Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker levererar Dagens industri varje dag ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt.

”Dagens Industri är, 40 år efter starten 1976, ett eget mediehus och en ständigt pågående berättelse om det mest spännande jag vet – näringsliv, makt och makthavare, företagande, börs och ekonomisk politik”, säger Lotta Edling, chefredaktör på Dagens industri.

Första månaden för 79 kr sedan 35% rabatt på ordinarie pris i 12 månader.

Medlemsrabatt på Veckans Affärer

I Veckans Affärer kan du läsa om de mest spännande nytänkarna som bygger framtidens hållbara affärer, de viktigaste internationella affärstrenderna och hur de påverkar dina affärer. Få rankningar och listningar av näringslivets hetaste branscher, företag och personer och affärsstrategierna du ska inspireras av eller undvika. Närgångna personporträtt av maktspelarna, storbolagscheferna, innovatörerna och entreprenörerna. Och inte minst – granskningar och avslöjanden som väcker uppmärksamhet.

50% rabatt på en helårs-prenumeration

Förmånlig drivmedelsrabatt på Preem
Som medlem i Aktiespararna erbjuds du en extra hög rabatt när du skaffar Preem MasterCard. Du får hela 40 öre per liter i rabatt på diesel och 35 öre per liter i rabatt på bensin!* Rabatten gäller på alla Preems bemannade- och automatstationer.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.