Bli medlem
Bli medlem
2015-06-12

Lediga jobb

Brinner du för aktiesparande?

wysiwyg_image

Om oss

Vi är småspararnas röst på aktie- och fondmarknaden

Aktiespararna är Sveriges största medlemsorganisation för privatpersoner som sparar i aktier och fonder. Med objektiv kunskap, utbildningar och rådgivning guidar vi till ett klokt sparande med målet att fler ska bli framgångsrika sparare. Vi vänder oss både till nybörjare och proffs och har idag ca. 70 000 medlemmar.

Spontanansökan

Som medarbetare på Aktiespararna behöver du vara ambitiös, prestigelös och en teamarbetare. Vi är duktiga på att bevaka marknaden och arbetar för en bättre aktiemiljö samt erbjuder en mängd kunskap, utbildningar och rådgivning. Vi gillar personer som tar egna initiativ och kommer med nya tankar och förslag. Om du gillar utmaningar och drivs av att åstadkomma förändringar kommer du förmodligen att trivas hos oss.

 

Ta gärna kontakt med oss via medlems-service@aktiespararna.se

 

Välkommen med din spontanansökan!

Förmåner som anställd

Aktiespararna bryr sig om sina medarbetare. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig respekterade, uppskattade och delaktiga. Oavsett vilken befattning du har hos Aktiespararna är du viktig för att vi ska kunna fortsätta växa. Därför har du olika förmåner i form av friskvårdsbidrag, medlemskap och vi erbjuder anställda förmånliga erbjudanden via förmånsportalen Benify.