Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2015-06-12

Lediga jobb

Brinner du för aktiesparande?

wysiwyg_image

Om oss

Vi är din röst på aktie- och fondmarknaden

Aktiespararna är världens största organisation för personer som sparar i fonder och aktier och hjälper sina medlemmar att bli framgångsrika investerare. Hos oss finns både nybörjare och proffs. Med objektiv kunskap, utbildningar och rådgivning guidar vi till ett klokt och samhällsnyttigt aktiesparande, samt verkar för en bättre aktiemiljö. Vi har över 700 000 medlemmar och är världens största organisation för personer som sparar i aktier och fonder.

Spontanansökan

Som medarbetare på Aktiespararna behöver du vara ambitiös, prestigelös och en teamarbetare. Vi är duktiga på att bevaka marknaden och arbetar för en bättre aktiemiljö samt erbjuder en mängd kunskap, utbildningar och rådgivning. Vi gillar personer som tar egna initiativ och kommer med nya tankar och förslag. Om du gillar utmaningar och drivs av att åstadkomma förändringar kommer du förmodligen att trivas hos oss.

Ta gärna kontakt med oss via medlems-service@aktiespararna.se

Välkommen med din spontan ansökan!

Förmåner som anställd

Aktiespararna bryr sig om sina medarbetare. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig respekterade, uppskattade och delaktiga. Oavsett vilken befattning du har hos Aktiespararna är du viktig för att vi ska kunna fortsätta växa. Därför har du olika förmåner i form av friskvårdsbidrag, medlemskap och erbjuder anställda förmånliga erbjudanden via Benify.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.