Bli medlem
Bli medlem

Du är här

kom igång med Sparmagistern – medlemslåst
Är du nybörjare när det gäller att spara i aktier och fonder? Då passar Göte ”Sparmagistern” Brunassos korta introduktionsfilmer dig utmärkt. Lär dig bland annat hur ränta-på-ränta-effekten kommer att göra dig rik och hur du kommer igång med ett lönsamt sparande.
Aktie- och fondskolan med Ola Lauritzson - medlemslåst
Lär dig att spara i aktier och fonder tillsammans med entreprenören Ola Lauritzson. Ola är mest känd som GI-guru, men kan väldigt mycket även om aktier. Han sitter också i Aktiespararnas styrelse. Utbildningen är tillgänglig för Aktiespararnas medlemmar.
Introduktion till trading med Tobbe Rosén - medlemslåst

Lär dig grunderna i trading med proffset Tobbe Rosén. Den som är duktig på kortsiktig aktiehandel kan göra riktigt stora vinster, men det finns gott om fallgropar. Tobbe går igenom vad du bör tänka på för att lyckas.

Företagsanalys och värdering med Peter Malmqvist
Lär dig att analysera och värdera olika typer av företag tillsammans med Aktiespararnas expert Peter Malmqvist. Du lär dig bland annat om resultat- och balansrapporter, kassaflödesanalys och de viktigaste nyckeltalen.
Nybörjarkurs i aktier och fonder – medlemslåst
På kursen kommer vi att presentera allt du behöver veta för att själv komma igång med ett lönsamt aktie- och fondsparande.
Aktie-och fondskolan - medlemslåst
Här lär du dig att spara på ett smart och effektivt sätt i aktier och fonder. Aktiespararnas Gyllene regler gås igenom, liksom hur viktigt det är med riskspridning. Utbildningen är tillgänglig för Aktiespararnas medlemmar.
Aktiespararnas inspirationsföreläsning
Behöver du eller någon du känner inspiration för att komma igång med ett lönsamt sparande i aktier eller fonder? Då har du hittat rätt. Aktiespararnas inspirationsföreläsning är öppen för alla. Till samma utbildningsserie hör webbkurserna Aktie-och fondskolan, Pensionsskolan och Hitta kursvinnare-skolan, som du hittar här intill.
Pensionsskolan - medlemslåst
Här är utbildningen som troligtvis gör så att du är miljonär när du blir pensionär. Tiden är spararens bästa vän och i kombination med ett smart sparande kan resultatet bli fantastiskt för alla. Titta själv...
Hitta kursvinnare-skolan
Hitta kursvinnare är Aktiespararnas fantastiska analysverktyg för att komma fram till vilka aktier man ska investera i. Programmet har hundratals funktioner och i denna introduktionskurs visas de viktigaste. En ny värld kommer att öppna sig för de flesta som tar del av kursen.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.