Aktiespararna

Save By Bell

Investera i rätt bolag, vid rätt tid

Save By Bell är Aktiespararnas smarta app som dagligen ger användaren köp- och säljsignaler i mobilen utifrån noggrant utvalda strategier. Appen har två funktioner som är exklusiva för Aktiespararnas medlemmar.

I funktionen ”Mina aktier” kan användaren alltid se om hens favoritaktier har någon köp- eller säljsignal och det finns även möjlighet att välja vilka bolag som användaren vill få notiser om köp- och säljsignaler för.

Beprövade strategier

Save By Bell låter sina användare följa strategier som historiskt sett slagit index och som några av de bästa investerarna i världen använder. Samtidigt övervakar den marknaden och ger användaren köp- och säljsignaler, baserat på den strategi användaren tror på.

En aktiestrategi är ett sätt att komma fram till vilka aktier man ska köpa eller sälja och när man ska göra det. Det finns primärt två typer av aktiestrategier: fundamentala och tekniska. Fundamentala strategier bygger på siffror som bolagen har rapporterat och en massa antaganden om hur dessa siffror ska bli framöver. Tekniska strategier bygger på bolagets aktiekurs och dess historik, och utifrån denna antas hur kursen kommer att utvecklas framöver.

I Save By Bell finns det tre fundamentala och två tekniska strategier. Strategierna är noggrant utvalda av Aktiespararna.

Save By Bell är en app för svenska aktier som varje dag ger sina användare köp- och säljsignaler i mobilen. Du hittar den i AppStore eller Google Play och den kostar 29 kronor i månaden.

Lär dig mer om Save By Bell

På hemsidan för Save By Bell kan du läsa mer om vilka funktioner som finns i appen.

Ta ditt sparande och aktieinnehav till nästa nivå

Aktiespararnas verktyg

Här hittar du våra verktyg för aktieanalys, teknisk analys och andra matnyttiga resurser som kan vara behjälpliga på din investeringsresa. Våra verktyg är utformade för att hjälpa dig fatta smartare investeringsbeslut.